håll dig ren

nuförtiden ska ju allt gå så himla lätt smidigt och anonymt.. som till exempel det här med att testa sig för klamydia. vem orkar gå till STI-kliniken eller ungdomsmottagningen när det finns internet? och alla säger ju att det ska gå så lätt att beställa hem tester så man slipper att sitta i väntrum och skämmas eller vara generad. men nej tydligen inte, detta gäller bara om du har lycka att bo i något av dessa län: västra götaland, västerbotten, sörmland eller gävleborg. så om du inte bor i något av dessa län får du snällt finna dig i att gå dit och sitta i väntrum och glo på folk och undra om de är där av samma anledning som du.  om du dock bor i nåt av dessa län så är det bara att gå in på www.klamydia.se hur smidigt som helst.

väldigt konstigt att kalmar län inte har detta då länet enligt rykten har staden som är klamydiatätast i sverige. för några år sen fanns det till och med tester att plocka på sig på skolorna i kalmar.. och nu nada.. världen är allt bra skum

eller så kan du testa något som av en del kanske känns ännu mer pinsamt, gå in på apoteket och köp ett klamydiatest, jajamensan du hörde rätt. finns i fina skrikiga förpackningar där det står klart och tydligt på dem så att alla kan se vad det är du handlar.. dömande blickar från kassörskorna? nej nej..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback