restaurang stortorget - premiären
Betyg:
Var oxå och besökte detta ställe men håller inte
Redigt med dig maten var kanon kul att se två
Kockar i detta tempo. Fick skedar till kaffet och
Notan vid bordet :) dock vet jag att dom hade
Strul med en kortmaskin varav det tog lite tid att
Betala . Men jag kan varmt rekomenderar er
Alla att besöka detta ställe . Och är det första kvällen
Så får man räkna med att det tar lite tid att
Komma in i allt . Tack för en kanon kväll all personal
spännande då att ägaren faktiskt mailat mig och sagt att han läst min recension och erkänner att det inte var ordinarie personal och att de inte var insatta i menyn.
Detta var ju vår upplevelse. Det är väl inte riktigt man kan hålla med om eller inte?
Personalen var väl i min mening duktig och gjorde helt klart sitt bästa med de medel de hade. De var för få helt enkelt.
Jag går gärna tillbaka bara för oxfilén och kladdkakans skull.
Jag måste högakta dig för en mycket välbalanserad och till alla delar korrekt återgivning av premiärkvällen. Jag satt själv och åt mat på premiärkvällen, och upplevda i allt detsamma som du. Vad var det som gick så fel då? Självklart är det på krögarnas ansvar, att i god tid informera sin personal, och trimma in rutinerna hos alla innan öppning, men den här gången har jag medlidande med Anders, och det han råkade ut för. Det var 2 personer som åtagit sig att utföra hela renoveringen av restaurangen, och allt skulle vara färdigställt på söndagen. Genom att jag ritat och projekterat restaurangen var det en självklarhet att jag följde med i arbetet under hela byggtiden. Det stod ganska klart för mig redan efter första dagen att det skulle vara långt i från säkert att bygget skulle bli klart i tid, och mycket riktigt, bygget var inte halvfärdigt på söndagskvällen. Nästa slutdatum blev onsdag, men nu vet vi att det så sent som på fredag eftermiddag fortfarande var mycket som inte var färdigställt, och som kommer att slutföras under veckan som kommer. Trots allt så anser jag det var strongt att överhuvudtaget kunna öppna på fredagen, med tanke på att det pågick byggnadsarbete minuterna före öppnandet. En hel del maskiner fungerade inte, eller var inte inkopplade.
Trots allt tror jag att restaurangen har en bra framtid för sig, detta med beaktande av kärnverksamheten, nämligen att alla instämmer med att maten var perfekt.
Jag och fler med mig tycker följande;Kanongod mat bra underhållning roligt folk =D vad mer kan man önska sig efter en arbetsvecka! Ett jättetack till er alla!! (var där på fredagskvällen)