my weekend

så nu kommer hela redogörelsen för helgen..
i torsdags åkte jag till vännen min, kom fram gick på pizzeria med skitiga bestick hehe... men pizzan var god.. sen n'r vi kom fram till korridoren hennes fick vi veta att vi var tvungna o då menar jag absolut tvungna att gå på korridorsfest en våning ner.. o när vi väl var där blev vi övertalade att följa med ut oxå.. sen blev det efterfest med kexchoklad... o vi som inte ens hade tänkt gå ut.. skulle ju bara ta en lugn soft kväll :P

o på fredagen var vi ute o shoppade o köpte grejer inför lördagens temakväll.. gick in i en bröllopsaffär o låtsades att vi var på jakt efter balklänningar oxå... hehe det var skoj =)
på kvällen var vi på tjejmiddag hos marias kompis, sen stack vi till palace.... JAG fick ragg... såååå j*vla het ambulansförare som sa att jag var en naturbegåvning på mun-mot-mun metoden :D moahahaa
han visade sig vara jättesnäll o följde oss hem med.. så slapp vi vara rädda för alla hemska våldtäktsmän höhö... maria hittade även en snygg version av darin..

på lördagen var det dags för nasty schoolgirls-temat... oh god... filmvisning med satisfaction som huvudattraktion, bananlek, fotosession o lite annat kul försekom på förfesten hehe... sen drog vi till studenternas hus givetvis iförda våra egna varianter av skoluniformer.. jag stod o lade upp min kjol in i det längsta.. hade fått en fix idé om att den var för lång så jag sprang omkring o sydde hehe... kvällen var great o vi fick sjukt mkt uppmärksamhet... träffade en skitsnäll kille som bodde i samma hus som maria... han bjöd oss på filmkväll dan efter =)...   maria drog hem en snubbe jag sprang omkring skitfull i korridoren o däckade i en soffa o blev livrädd när jag vaknade och inte fattade var jag var heh..


dan efter låg vi bara o myste ja o my darling clementine... o på kvällen blev det film... men den söte/snälle killen från kvällen innan..


på söndan skulle jag hem.. men först hann vi med att käka värsta mmmmmmuffinsen på choklad&muffinscompaniet :D..


på bussen hem träffade jag Linnea.. o båda två fick en överraskning.. haha... fick precis samma sms där vi blir informerade om att vi har ett kärlekspar i klassen... congrats Lasse&Janna... lr Jasse som vi kallar er numer...


norrköping och OS

OS-glädjen kom tillbaka i veckan :D o nu idag i och med guldet i hjockeyn kan det inte bli mkt bättre ;) hehe..
befinner mig för tillfället i norrköping hos my darling clementine.. vi har hittat på mycket skoj.. vilket jag kommer uppdatera om imorn... vill inte skriva för mycket nu.. för tösabita mi vill sova o jag stör litegrann när jag sitter här o klinkar hehe..

men tro mig när jag säger att helgen varit fulländad ;)

OS

var så förväntansfull när OS började och hade sådana planer på att se allt, men någonstans på vägen kom det av sig.. Trots att Sverige gjort bra ifrån sig och herrarna avancerat i hockeyn (som jag vanligtvis är jätteintresserad av) har mitt intresse svalnat något..

känns på något sätt som att man mer sitter och letar dopingskandaler och andra hemskheter än ägnar sig just åt sportsnacket..

När slutade sporten vara nummer ett? Och när började rubrikerna spela mer roll än deltagarna?


Ska iaf kolla Sverige mot Schweiz.. lite patriot får man väl vara.. tippar på att Sverige tar hem den matchen, vore konstigt annars.


nee tebaxx te tvätten nu... snart kommer Micke


mat och polis

det räcker inte att äta bara en macka under en dag, fick jag bittert lära mig idag när jag och johanna satt och redigerade.. var så trött o hungrig att ja bara var ilsken när det var dags att medverka i radion nu på kvällen.. för att göra saken ännu värre hade radioteamet glömt bort mig.. inte blev jag direkt något vidare gladare av det :S

åstadkommit idag:

- gjort en film
- gått på föreläsning
- medverkat i radio
- stekt fiskpinnar

dessutom har jag varit allmänt tyken.. om nu det är någon större bedrift

just det ja! polisen i Borås ringde, min plånbok har blivit inlämnad :D

tjyveri

jaha.. så har man lyckats bli av med plånboken igen.. och jag har inte den blekaste aning om vart, hur eller när den kan ha försvunnit. bara att det var någon gång under natten mellan lördag och söndag.
är så grymt trött på att folk inte kan hålla tassarna borta från andras egendom.

har klippt mig också för övrigt, eller det var inte jag som klippte mig (elvira gjorde det) hehe..
och nu är jag tillbaka i Kalmar igen och ny kurs börjar imorgon *suck*

vi får väl se hur det går...

RSS 0.91