hur långt bort

hur långt bort befifnner sig närmsta civilisation på en annan planet? kommer vi någonsin att kunna åka dit? tänk om ens själsfrände finns där? eller en bästa kompis som man inte vet om..
ibland vill man verkligen bara lämna hela sitt gamla liv bakom sig och flytta till en ny galax, eller i alla fall ett annat solsystem.

stämpelbarn

har du någon gång fått ett av jobb med hjälp av arbetsförmedlingen? precis, tänkte väl det...

är han arbetslös?

okej att dogge-doggelito en fd svensk c-kändis/artist gör reklam för elgiganten.. det kan man förstå.. men john cleese? vad sjutton har de gett honom för att han ska ställa upp på det här spektaklet?
Har han spelat bort alla pengar och får inga mer jobb internationellt så han måste göra svensk reklam? pinsamt.. för en så stor man... pinsamt

dagen efter samtalslistan

det har sagts förr men nu kommer det igen.. mobiler borde verkligen ha alkolås.. inget bra, verkligen INGET bra kan komma ur ett sms eller ett samtal som man aldrig skulle ha skickat/ringt i nyktert tillstånd. om man gör något i onyktert tillstånd bara för att man sedan kan skylla på att "jag var full" så ska man inte göra det.. kan man inte stå för det dagen efter så kan man faktiskt inte stå för det när det görs heller.

telefoner har verkligen komplicerat festandet.. ett sms eller samtal från någon kan förstöra en hel utekväll.. tänk vad skönt det var förut när inte alla hade mobiler.. då fick man helt enkelt vänta tills personen kommit hem igen för att säga det man ville.. och då kanske man inte sa saker som man sen ångrar heller.. framför allt kunde personen som var ute ha sitt roliga och inte behöva våndas för vad som kanske skulle ske vid ett senare tillfälle.. man levde mer i nuet..

vatten vatten bara vanligt vatten

får man sticka hål på vattenblåsor eller ska de läka ihop av sig självt?

blubb, gurgel, brak

magen kan ställa till med en himla massa problem när den är i olag..
visste du att man kan få magmassage? ska tydligen inte bara vara bra för musklerna utan får också fart på tarmfunktionerna..
men bli inte rädd om du mitt under massagen känner att det börjar braka och låta om magen och du känner att du måste på toaletten..
magmassage, mer effektivt än katrinplommon!

kom igen

är du också en sån där som har så oerhört svårt att motivera sig själv till att träna? som drar ut på det in i det sista och tänker nääää, alltså jag är ju inte tjock än så jag behöver nog inte..
helt plötsligt sitter man bara där och upptäcker att man har överflödskilon på fler ställen än man trodde och ångesten sitter upp i halsen..
hur gör man då gör att komma igång? vad är bästa sättet att börja träna för någon som inte rört sig mer än såpass mycket kraft som det tar att byta program på tv-n med hjälp av fjärrkontrollen?
promenader sägs vara bra, men hur mycket måste man promenera för att tappa 3-4 kg? eller rättare sagt, hur länge måste man promenera? simma, visst snällt mot lederna och bra för hela kroppen, men att gå till simhallen kostar en hel del, så gör även gym..
träningsprogram från tv-shop kanske funkar, men då ska man ha ett stort rum med mycket utrymme för rörelse och de flesta har inte speciellt mycket plats över i sina vardagsrum/tv -rum eller så är det alltid folk där.. och inte vill man väl köra bort dem för att man ska träna? i alla fall inte om man inte bor själv
någon som har några bra kom-igång-tränings-tips? skriv i så fall gärna på kommentarer!

remember me

det är inte alltid killen med den snygga looken eller de smarta replikerna man faller för.. ibland är det faktiskt killen man kommer ihåg, han som kanske inte hördes mest eller spred mest pengar omkring, men ändå gjorde ett intryck..
det kan ha varit en anekdot, att han vågade beställa nåt som ingen anna gjorde, eller en rolig t-shirt.. eller för att dra en personlig referens, han kanske till och med spydde ner dig..
men ibland är det den killen som etsar sig fast i ditt minne.. och den du väljer att behålla...
dessa udda killar förtjänar en skål från oss tjejer.. trots att vi ibland förbannar dem och hatar dem.. vad skulle livet vara utan dessa minnen?
trots alla dumheter männen i våra liv gör så är det ändå alla dessa minnen och känslor som gör livet värt att leva.
skål för era traverklamp!

utrensning?

hur mycket bagage måste man göra sig av med för att få plats nog att kunna gå vidare och samla på sig saker till ett nytt liv/en ny framtid?
Kan man vårstäda sitt liv och sin personlighet? eller som det nu blir, höststäda.. kanske är hösten en lika bra tidpunkt som någon att börja om på..
vem var det egentligen som kom på att städning och nystarter bara kan ske på våren? det var väl lite väl pessimistisk och tidsödande...

charter = regn

tydligen hade någon stackars svensk charterturist blivit evakuerad med rep från en helikopter under sin vistelse i grekland bara för att det regnade så sjukt mycket.. han var förmodligen inte så nöjd med sin semester..

men vad gör man när helvetet brakar löst och ovädret sätter in? när man inser att semestern som man investerat sina surt förvärvade sista slantar i bara kommer att regna bort...?
tittar på tv? ja då ska man väl ha tv på rummet och det är det inte alla som har.. sen är det inte heller alla som förstår grekiska så att sitta i tre timmar och glo på en grekisk talkshow kanske inte är en höjdare..



nä man får nog helt enkelt bara bita i det sura äpplet och tänka ett steg längre, vad skulle jag ha gjort i sverige om det regnade?  restauranger och biografer finns faktiskt på turistorter också.. ett plus med att gå på bio utomlands är att man kan dissa filmen hur mycket som helst, det är ändå ingen som förstår vad man säger..


"det här är rena grekiskan"... no no no no, det här är rena svenskan!

skoj eller

"jag är inte rasist, jag hatar alla"
"jag vill flytta till ett land där de inte släpper in invandrare"
"10.000 tyska bögar över gränsen"
varför är det så skoj att skämta om rasism? vi gör det alla någon gång.. är det rätt, är det fel? vem vet.. en del säger att man ska kunna skämta om allt, kanske stämmer det.. men tål alla skämt om allting?

sparad

kan en lång periods fyllefestande sparas i kroppen och bli till en vecka lång bakfylla?

magont

ett magont som är väldigt bra är det som inträffar när man har fått äta sig så mätt att man har magknip på grund av det..
tyvärr inträffar inte detta magont tillräckligt ofta. oftare kommer det magont som beror på att man inte fått äta tillräckligt eller på länge.. det är ett ondskefullt magont.. det magontet hjälper ingen pepcid i världen mot

RSS 0.91