wohoo

ansvarsfri, ansvarsfri, ansvarsfri!
ansvarsfri, ansvarsfri, ansvarsfri!ansvarsfri, ansvarsfri, ansvarsfri!ansvarsfri, ansvarsfri, ansvarsfri!ansvarsfri, ansvarsfri, ansvarsfri!ansvarsfri, ansvarsfri, ansvarsfri!ansvarsfri, ansvarsfri, ansvarsfri!ansvarsfri, ansvarsfri, ansvarsfri!

inga mer mardrömmar...

debatt

ibland känns det verkligen som att vissa individer vill upp och prata, skriva eller höras bara för hörandets/uppmärksamhetens skull.
de har egentligen inget att tillföra till diskussionen eller upprepar bara föregående debattörs argument. enda syftet med deras uttalanden är att få bli hörda och visa att de finns.

ibland kan det väl kanske finnas en poäng att visa upp sig, men om det är på bekostnad av beslutstid så kanske man borde bespara övriga deltagare detta.

host host

vilket är jobbigast, att hosta slem eller ha sån där irriterande torrhosta?

slemmet kan man hosta och hosta och hosta, men det känns aldrig som att man får upp det, eller ja ibland får man upp en bit och det är inte så värst trevligt det heller. Och vissa gånger känns det som att man håller på att drunkna för att man har för mkt vätska i rören.

torrhostan o andra sidan.. ojojoj.. har du nån gång hostat så det känns som om du håller på att hosta upp din lever? då har du haft riktig torrhosta. man kan hosta tills musklerna i ryggen kring njurarna går sönder..




helst av allt skulle man nog inte vilja ha någon hosta alls.. men om man måste välja mellan pest eller kolera och slemhostan är pest, så är nog den att föredra.. även om man skulle råka drunkna i sömnen...

RSS 0.91