ett öga rött

varför ska det vara så svårt att sluta gnugga sig i ögat när det kliar? det blir ju bara värre ju mer man kliar och efter ett tag ser man ut som en narkoman med grava abstinensbesvär.
finns det inget superknep mot ögonkli? förutom svindyra ögondroppar det vill säga.

ju mer man kliar desto mer kliar det tillbaka, en ond cirkel. precis som med myggbett. kan man få myggbett i ögat förresten? det skulle förklara en hel del i så fall

mer bilder var det ja!

sånt ska ju tydligen vara poppis bland er ungdomar..
mogen, äldre kvinna?
tänkte för övanlighetens skull bli lite personlig här i bloggen.
idag sa min rumskompis: du otto, vad skriver man till en äldre kvinna egentligen? (till saken hör att min rumskompis är 4 år yngre än jag) ska man bli förnärmad över det faktum att en 21-åring tror att man vet vad "mogna kvinnor" tycker och tänker, eller ska man bli smickrad över att ses som byäldste?
när blev jag gammal? jag har alltid trott att jag var hyfsat ung?

sprillans ny dator att blogga på

and it feels gooood!

om man ändå kunde

dra tillbaka tiden och göra om de val man gjorde fel.. fast då hade man i och för sig inte lärt sig av sina misstag, fast vissa misstag hade man gärna varit utan ibland

telefonförsäljning

det finns massa spännande saker man kan sälja över telefon till folk:

*självlysande rakblad
*stödhjul för kundvagnar
*växtgödning för maskrosor
*bake-up semlor
*dansa med sean banan- dvd
*osynligt tippex
*glödlampor som luktar tuggummi
*radioaktivt munvatten (dödar garanterat alla bakterier)

tyvärr finns ju inga av dessa produkter än, men OM de fanns skulle de säkert vara storsäljare, folk går ju på det mesta bara för att bli av med försäljaren! eller vad sägs om en årsförbrukning flanellkalsonger?

minnen

ibland kan det vara oväntat intressant att ta en tripp längs memorylane. som att till exempel gå igenom gamla blogginlägg och minnas hur sjutton man tänkte när man skrev det ena och det andra. eller att minnas personer som inte längre finns kvar i det dagliga umgänget.

vad gick genom hjärnan när det här skrevs till exempel?
"såhär ska man torka sig i rumpan"
"RIP Douglas"
"koskit i hagen är vår"

och en satans massa tragiska dikter och gamla låttexter.
slutsatsen verkar bli att det är mycket lättare att skriva när man är arg eller ledsen än när man är glad, kanske för att man då inte har något direkt behov att skriva av sig tankarna? man bara följer med strömmen och njuter av dagen.

bloggen kan vara en terapidagbok även när den inte är en dagbok

dagens politiskt inkorrekta humor

Kommentar överflödig

dödssynd

är det okej att vara missunnsam och avundsjuk när alla dina vänner lyckas förutom du? när du har kämpat minst lika hårt som de om inte mer och de glider fram på bananskal medan du står kvar och trampar på samma ställe tre år senare. eller ja, okej kanske det aldrig blir, men man kan förstå frustrationen. att vissa alltid hamnar på efterkälken hur mycket de än försöker och att andra får allt serverat. tydligen är det så världen fungerar, kontakter, inflytande och ett känt namn räcker långt. ofta längre än bra betyg och ett genuint intresse.
sorgligt men sant.

nåt är fel

när kroppen känns som om den varit med i en bilolycka trots att man själv vet att det närmsta man kommit en smäll var när man slog i armbågen i dörrkarmen förra helgen.
så vad gör man när man inte kan röra på huvudet och ena armen/axeln ger en sån smärta att det känns som om den vore helt av?

bättre på tv

varför ser alltid alla tv-shop-grejer så himla roliga ut? man vill bara ha ha haaaaa, prylar prylar prylar. fungerar ens hälften av skiten?
"ingen mer hårväxt, smärtfritt och snabbt" "köp nu, betala senare med vår smarta 36-månaders avbetalningsplan" det är som gjort för att locka oss människor som inte gillar att gå i affärer, vi som hellre handlar över nätet eller telefon, vi som avskyr provrum och köer till kassan. produkten är bara ett klick bort och levereras direkt hem, man behöver inte ens lämna lägenheten/huset.

LIVSFARLIGT!

chrisdemokraterna

det ligger en film på youtube om en kille som bildar ett eget parti som heter chrisdemokraterna. tänk om man skulle bilda kristerdemokraterna? undrar om de gamla skulle blanda ihop valsedlarna när de går och röstar då? krister björkman, sjögren och alla de andra krister i vårt avlånga land skulle säkerligen ge detta parti en röst. lägre skatt för alla som heter krister

titiyo är inte bara sjukt musikaliskt begåvad och snygg

hon är smart och samhällsengagerad också.
I Svenska Dagbladet kan man idag läsa en "debattartikel" på brännpunkt och välfärdssamhällets sönderfall i Sverige och hur klassskillnaderna växt de senaste tio åren. Artikeln är författad av en grupp artister, poeter, författare och tecknare. alla kulturnissar är inte flumhuvven!

Sverige håller på att slitas sönder

att värka eller inte verka

axeln värker, men det verkar inte verka med värktabletter...
någon mer som blir snurrig av detta ordverk?

katter som hatar män

ofta pratar man om galna katt-tanter och att tjejer är mer benägna att gilla katter än vad män är. ibland kan nog det stämma, för det verkar finnas en hel del manshatande katter, så kanske inte helt konstigt om männen inte är så förtjusta i katterna tillbaka

vote

så har man gjort sin plikt som medborgare och röstat!
bara några år kvar till nästa gång...

ointressant

tror ni att det skulle locka fler läsare om det här blev en sån där självgod videoblogg?

ånger

bör man ångra att man bett någon att dra åt helvete?
hur vet man att man verkligen menat det? tänk om man vill ta tillbaka det dagen efter, kan man någonsin ta tillbaka något så starkt?

ost

osta in den och låt den brinna
osta in henne och låt henne försvinna
schtekarmax någon gång under tidigt 2000-tal

förtydligande

ägaren till denna blogg har endast agerat fotograf i nedanstående inlägg, alltså ej själv deltagit i själva brännandet

såhär mycket uppskattas sverigedemokraternas valsedlar

ashes to asheselda allt som eldas kan
aska tar mindre plats i soppåsen

självisk och påstridig

är det fel att vara det? vem bryr sig mer om du än du själv?
är det så fel att veta vad man vill ha och vara beredd att kämpa för det? man kanske inte ska trampa på allas fötter för att nå sina mål, men man kan inte alltid ta hänsyn till alla andras känslor, för då glömmer man sina egna

RSS 0.91