årets klappar

årets bästa julklappar var definitivt humorklapparna:

1. blinkande glasögon i röd genomskinlig plast från Norge med lydelsen 2009

2. en stekpanna i form av ett stekt ägg

3. en äggkartong fylld med kinderägg

4. julballar, tänker inte fylla i den beskrivningen

5. en pepparkaksburk till någon som aldrig äter kakor


årets bästa julrim:

1. du fick det du ville ha
     så nu får det allt va bra
     var tyst, var glá

2. det här var inte gratis
     här får du tysk potatis

nummer ett var bodylotion, nummer två var tofflor..


årets bästa julcitat: "tyko kvävdes nästan av julilska" hahaha

blöt hög

har du någonsin suttit och drömt bort och trott att du tänkt på ingenting och sedan vaknat tillbaka i verkligheten av att det känns blött?
sen när du kollar ner på skrivbordet är det en stor pöl där och musmattan är helt genomblöt och kinderna känns fuktiga och ögonen svullna..
att gråta utan att vara medveten varken om att du är ledsen eller att du gråter?
det är skumt hur mycket saker kan påverka oss när vi inte riktigt är medvetna..
saker som vi trodde vi kunde hantera och vi trodde att vi lagt bakom oss.

ibland kan man inte glömma vissa saker.. inte förlåta vissa ord

sunt ekonomitänk

Om man hade köpt Ericsson aktier för 100 000 riksdaler för ca 3 år sedan, så hade de varit värda kring 4600 Kronor idag. och om man hade köpt Telecom, till exempel Song Networks, för 100 000 Kronor så hade man haft 791 riksdaler kvar i dag.
..Om man istället hade varit klok för 3 år sedan, gått till bolaget och köpt starköl för 100 000 Kronor, druckit ur dem, haft ett galet roligt partaj och idag gått och pantat tomflaskorna, så hade man fått ut 6741 Kronor.

Det är därför grabbarna på torget i centrum kallas för A-laget...


upphittat idag på:
http://tiffany.blogg.se
lysande kvinna det där

sjuk

varför blir vissa sjuka oftare än andra? okej jo tack, immunförsvar och ätande och bla bla bla.. men en del äter jättedåligt och motionerar sällan och ändå blir de aldrig sjuka. så finns det de som tränar som satan och äter hälsosamt och tar hand om sig som man ska, men alltid lyckas bli jättesjuka framåt hösten/vintern..
finns det någon sorts universal orättvisa? eller sitter gud och slumpvis väljer ut folk som han tycker ska bli sjuka bara för att han inte har något bättre för sig där uppe i himlen när vi ändå bara är elaka och själviska här nere på jorden?

för om han nu finns så var det knappast såhär som han hade tänkt sig att vi skulle förbereda oss inför julen.. snåla och vara griniga för att vi måste köpa så mycket julklappar och sen inte ha pengar över till mat åt oss själva.. våra mammor skulle nog hellre se att vi åt och mådde bra och var friska när vi kom hem än att vi köpt en brödrost deluxe åt dem. eller vad tror ni?

svett

har du varit sådär mysigt febrig att du svettats ner hela sängen och vaknat av att det är så blött att du fryser och tror att du har kissat ner dig?
DÅ har du varit sjuk!

har du varit så yr i huvudet att du inte kunnat gå nerför trappan utan att knäna viker så och du tror att du ska svimma?
DÅ har du varit sjuk!

har det smakat så konstigt i munnen på dig att du trodde att det var salt i glassen och chokladpuddingen smakade tonfisk?
DÅ har du varit sjuk!

har du varit så tät runt hela huvudet att du inte kan tänka och börjar fundera över om din hjärna tagits över av snor?
DÅ har du varit sjuk!

men hur fan blir man frisk från sånt här då?
måste det alltid ta jättelång tid och mycket vila och vätska och bla bla bla?

raggningsförsök 2

ligga?

prio nummer?

ibland gör det bara väldigt ont att veta att man inte är prioritet ett, eller ens på topp tio, eller ens prioriterad alls..
för visst vill man vara någons prioritet?!

apati

Inom psykologin är apati en benämning för när en individ ställer sig likgiltig inför aspekter av det emotionella, fysiska eller sociala livet.

har du någonsin varit helt apatisk? alltså att du inte har brytt dig överhuvudtaget om vad som händer runt omkring dig eller med dig.. att du hellre hade suttit hemma och dunkat huvudet i väggen för att ingenting intresserar dig. din brist på intresse är så total att du inte ens har ork att svara på frågan om varför du är sån..

har du någonsin träffat en apatisk människa? försökt att få kontakt med den helt utan att lyckas och insett att det är hopplöst..

 varför blir man sån här? finns det någon utlösande faktor eller är det just brist på utlösande faktorer som gör det hela? fast det finns ju massa personer som har all stimulans i världen som kan drabbas av detta tillstånd också..
det kan ju vara ett högst temporärt tillstånd i många fall.

det är hemskt att vara likgiltig för sitt eget liv och för människorna man egentligen bryr sig om

insomnia

Någon som brukar uppleva något av det här?

vad gör man när man är så trött att man tror att man ska ramla ihop, men ändå inte kan somna?
vad gör man när man legat vaken i tre timmar och sömnen vägrar att infinna sig?
vad gör man när man vet att man måste sova snart annars kommer man vara jättetrött imorgon?
vad gör man när imorgon redan har kommit och man fortfarande inte sovit?

vad gör man om man har för mycket samvete och pliktkänsla för att skippa skolan/jobbet?
vad gör man när man är så trött att man inte funkar på skolan/jobbet?

vad gör man om man är för rädd för att ta sömntabletter?
vad gör man om räkna får inte hjälper?
vad gör man om man är för rädd för att somna?

vad gör man när ångesten sitter så djupt i halsen att man inte kan somna för att man är rädd för att vakna av att man inte kan andas,?

eller inte vakna alls...

raggningsförsök

"Hej jag heter Linda och är mörkrädd, tycker det är läskigt att sova själv och jag tycker att du är snygg. Vill du vara mitt gosedjur inatt?"



eller?

selektiv minnesförlust

visst är det intressant det här med hur vissa människor bara kan "glömma bort" viktiga detaljer vid behov.. som till exempel att de har en flick-/pojkvän.. i vissa situationer är de helt plötsligt singlar och även om man frågar om de är involverade med någon svarar de blankt nej..
sedan får man veta dagen efter att det där inte alls stämde.

ska man bli arg på sig själv för att man är lättlurad och har gått på det?
ska man få skuldkänslor för att man hjälpt någon att vara otrogen?
ska man bli arg på personen?
eller ska man bara tänka jaha whatever?
det är ´ju faktiskt inte du som varit otrogen utan den andre... men det kan likfan kännas riktigt ångestfyllt och skamset.. det är aldrig kul att bli lurad även om man själv inte är ute efter något seriöst.

varför gör de här människorna så? tror de inte att någon kommer att komma på dem? ínser de inte att världen i och med alla tekniska moderniteter och internet har blivit såpass liten att vem som  helst kan ta reda på nästan vad som helst om dem?

det läskigaste är att killar inte längre är värst med det här.. det finns lika många tjejer som killar om inte fler som kör det här spelet.. ljuger de så medvetet eller känner de sig så trötta på sina relationer att de inbillar sig själva att de är singlar när de gör de här grejerna?


varför ska det vara så svårt att vara ärliga? kan de inte bara säga sanningen så man själv sen får göra valet om man vill medverka till otrohet eller ej? förmodligen finns det en hel del människor som inte bryr sig så länge som de själva inte är den bedragna parten.. om det är bra eller ej vetefan... men valet ska vara ens eget och ingen annans

RSS 0.91