stress och annat

visst är det skumt hur man i vissa situationer mår bra och i andra dåligt.. hur man kan må skit och ha ångest när man har ett bra jobb och framtiden ser okej ut, och sen må fint och ha släppt stressen fastän man är arbetslös och inte kan planera mer än max en vecka framåt..

ams

de har en hemsida och vi har tekniken och det skulle bara underlätta för alla parter... så VARFÖR måste man anmäla sig som arbetssökande på deras kontor? VARFÖR INTE HA ONLINE-ANMÄLAN? lever vi på stenåldern eller?

vad får man för fördelar av att gå dit? inga! de fixar inga jobb åt dig som du inte själv kan hitta på deras hemsida och du tar bara upp deras och din egen tid som du kunde gjort något vettigare med. enda anledningen till att man fortfarande anmäler sig som arbetssökande är ju för att man ska ha en chans till a-kassa om det skulle sluta så trist att man faktiskt inte hittar nåt jobb.. så varför prata med dessa handledare som ändå aldrig säger nåt nytt?



använd tekniken när den nu finns!

gamlingar?

om du var tvungen att ligga med en person som var mycket äldre än dig, mycket mycket äldre.. vi snackar alltså gammal nog att vara din mamma/pappa, vem skulle du välja då? någon som såg okej ut för sin ålder och var ganska välbevarad och naturlig eller någon som var vacker men konstgjord? det vill säga hade mer plast och kemikalier i kroppen än kött och blod..

är man vacker och "fortfarande goodlooking" om allt beror på ingrepp och duktiga läkare, men inget kommer från dig själv.. får en att fundera på det där med inre skönhet och ytlig skönhet..


om du som kille fick välja, vem skulle du välja då.. cher eller meryl streep?

the weathergirls

de sjöng en låt som hette "it´s raining men".. den kan ni inte ha missat.. om ni inte är dövfödda förstås...
men kan vädret påvera vilket sexuellt humör man är på?
tydligen kan regn under partytillfälle leda till hångelfest.. undrar om det har att göra med att man inte vill ut i regnet för att ta sig till krogen och istället börjar undersöka de jaktmarker man redan befinner sig på, det vill säga förfesten..
om förfesten visar sig ha okej byten så är det mer legitimt att stanna kvar för att man har fått ragg än att erkänna att man faktiskt bara inte vill gå ut i regnet...

om det ändå kunde regna hotties istället... då jävlar hade varenda singelindivid rusat ut på gatorna för att försöka få sig en droppe regn...

dagens skämt

hämtat från statusfunktionen på facebook:

"Om någon vecka ska Fuglesang ut i rymden igen. När han kommer tillbaka ska alla ha klätt ut sig till apor. Det är viktigt att ni sprider informationen till era vänner och att ALLA är med, annars funkar inte skämtet."

Hur kul hade det inte varit om alla hade gjort det här? välkommen tillbaka till Sverige Christer, oj glömde vi nämna att du har återvänt till planet of the apes?

Någon gång borde man verkligen dra ett riktigt stort practical joke på sin omgivning, bara för att se hur långt det går att ta det. När börjar folk ana sanningen, och när blir det för jobbigt att spela? Vem ger upp först?!

vad är det för fel på dig?

en dator kan vara en accessoar, en bästa kompis, en livräddare.. när det fungerar som den ska det vill säga..

när den inte fungerar som den ska så kan den vara en värsta fiende, upprinnelsen till massa meningslöst våld.. ibland blir man så förbannad på den lilla lådan att man vill slänga den ut genom närmsta fönster, som rockstjärnor brukade göra tv-apparater i sina hotellrum.

man sitter där och pysslar som bäst när den lilla lådan helt plötsligt får för sig att nähää, nu tänker jag inte alls låta min användare sitta på youtube längre, jag tror jag vill lägga in en bugg och hävda att min användare avaktiverat java-skripten.. teknikens under my ass.. dessa små saker som ska underlätta våra liv lever för att jävlas med oss.. så fort som man gör något som datorn hävdar är en nödvändig uppdatering för att systemet ska fungera bra så slutar helt plötsligt allt annat att fungera.

virus, buggar och uppdateringar.. det är djävulens nya sätt att plåga mänskligheten nu när vi inte längre bryr oss om han ger oss sju dåliga år av misslyckad skörd.

snälla gud kan du inte fixa en dator som fungerar som den ska? med all denna teknik och supersnillen borde det redan finnas det.. förmodligen är det företagen själva som lägger in problemen för att vi ska tvingas köpa mer av deras produkter.. onda förhatliga cirkel som upprepar sig själv.. ni vill inte att vi ska ha fungerande hjälpmedel, ni vill att vi ska vara beroende av er..


Dagens I-landsproblem, icke-fungerande teknik är vårt nya stora handikapp..

this hair is bananas B , A, N, A, N, A, S!

this shit is bananas, no kidding!
i tidningar och på nätet kan man läsa om billiga sätt att göra spa-behandlingar hemma.. typ filmjölk och matolja eller ketchup i håret för att få bort missfärgningar och återfukta..

för att få glans i håret kan man blanda avokado, banan, olja och youghurt... för torrt hår räcker det med banan och matolja..
DON`T EVER put banan eller avokado i håret!!!!
det går inte att få ut... inte ens med den förbannade matoljan som hjälp...
den som kom på dessa kurer testade nog inte dem själv.. lita INTE på
salongK.se ....


beware of bananas

och resultatet?

om det är flynns nya design eller inlägget på facebook som gjort det är svårt att avgöra.. men bloggen har nu slagit nytt personligt rekord med över 40 besökare...

hipp hipp hurra

läskigt

att facebook kan ha så stor effekt på vad folk intresserar sig för.. att lägga ut länken till den här bloggen på facebook gjorde att besökarantalet gick upp 600% på bara två timmar.. det är ganska otroligt faktiskt.

vad är det som gör att allt som postas på ansiktsboken är intressantare än att till exempel gå in på blogg.se och bara kolla senast publicerade bloggar? och folk som aldrig annars läst din blogg men som du ändå har regelbunden kontakt med och vet att du har en blogg helt plötsligt får för sig att läsa den bara för att du har länkat via facebook?



tekniken är både underlig och underbar

mmmm dooonuts

seriöst, hur kul är inte det här på skala 1-10?

tvål som ser ut som en munk och luktar choklad

det är alltså en tvål som ser ut som en munk och ger dig doften av choklad! bada och duscha kommer att bli så mycket roligare med badrummet fullt av goodies! dock liiiiite jobbigt om man skulle få för sig att käka den i ett svagt ögonblick.. så smakar maten skumt.

nu måste väl ändå mammorna tycka att det är okej att leka med maten?

make-over

Lynn, alias Flynn, alias elineevelyn ska göra om den här bloggen och ge den ett litet ansiktslyft..

älska eller hata det.. säg gärna vad ni tyckte om resultatet när hon är klar... och checka in
elineevelyn.blogg.se eller www.elineevelyn.com .... handgjorda smycken på nätet!

mot ny adress

varför kostar det pengar att byta adress? för att man ska få sin post måste man ju ha en adress, och när man flyttar måste man ju anmäla att man bytt adress och sen till råga på allt elände måste man betala för att omständigheterna har tvingat fram en flytt... fyyyyy!
varför ska man betala om man inte ens vill ha eftersändning? helt ologiskt!

sjukt osmidigt system.. och ska man ha rabatt som student så måste man uppge koden på sitt kårleg, hur många studenter kommer ihåg att spara det pappret? borde det inte räcka att ange numret man har på sitt kort? hade varit så mycket lättare. speciellt eftersom koden egentligen bara ska vara till för att aktivera kortet..



jajja, på ett sätt är det väl tur att vi i alla fall har ett någorlunda fungerande system även om vi får punga ut för det..
nä man ska nog hålla sig till skatteverkets hemsida och bara köra ny folkbokföring om man inte bryr sig om eftersändning, det är i alla fall gratis!


ärketöntar

hur tänker killar som försöker tafsa på uttalat upptagna tjejer mitt på blanka dagen i nyktert tillstånd? om de hade varit fulla hade man ju i alla fall kunnat tänka sig att de inte hade förstått, men i nyktert tillstånd, vafan?! när tjejen till och med säger, "sluta nu annars slår jag till dig" och killen ändå inte slutar, vad är det som försiggår då?

bara för att man har eget företag och är kompis med kungligheter kan man inte ta sig friheter hur som helst... and that ladies and gentlemen, is why brats have a bad reputation...




om ni vill hitta såna här killar så titta in på coffeeroom i smögen...

RSS 0.91