ät inte spansk gurka för då dör du

det är tydligen spanjorerna vi ska skylla på för EHEC-smittan som härjar i Tyskland. man har lyckats spåra bakterien till spanska gurkor, igår dog den första svenska personen av smittan. först misstänkte man danskarna, men efter att ha analyserat deras gurkor fann man att de inte innehöll smittoämnet.. hade annars varit bra nice att kunna skylla allt på danskarna.

bara såååå rätt!

Penis avskuren vid våldtäktsförsök

Trebarnsmamman virade in den i mjukplast och tog till polisen

Den 40-åriga kvinnan attackerades av en våldtäktsman när hon sov.

Då skar hon penisen av förövaren, lindade in den i plast, och tog med den till polisen som bevis.

– Vi kommer att gripa mannen när hans tillstånd tillåter det, säger polischef Abul Khaer.

Våldtäktsförsöket inträffade i lördags natt i en avlägsen del av Jhalakathi-distriktet i Bangladesh, cirka 20 mil söder om Dhaka.

Offret, en 40-årig gift trebarnsmamma, överfölls i sin säng då hon sov.

– När mannen försökte våldta henne skar hon av hans penis med en kniv, säger polischef Abul Khaer till Hindustan Times.

Trakasserats i ett halvår

Kvinnan virade sedan in penisen i en bit mjukplast och tog den till polisstationen i Jhalakathi som bevis.

Den misstänkte våldtäktsmannen, en 40-årig fembarnspappa, vårdas nu på sjukhus. Hans avskruna penis förvaras på polisstationen som bevismaterial.

Han misstänks nu för våldtäktsförsök.

– Vi kommer att gripa mannen när hans tillstånd tillåter det, säger Khaer.

Mannen ska ha trakasserat trebarnsmamman i ett halvår säger hon själv enligt anmälan.


det här är världens bästa son

bygga bo
myskatt
vacker katt

kvalitet hellre än kvantitet

gäller det även för karlar?

det var då och nu är nu

när man var liten och gick på lekis/dagis och det var maskeraddags då fanns det en sak man alltid kunde vara säker på: 90% av flickorna dök upp utklädda till prinsessor, och majoriteten av dessa hade rosa klänningar. varför var man så fascinerad av prinsessor när man var liten? det är ju inte speciellt många som skulle välja den utstyrseln för en maskerad i vuxen ålder. och varför denna ständiga fixering vid rosa?

enligt wikipedia kan man läsa att det har föreslagits att kvinnor föredrar rosa på grund av en förkärlek till rödaktiga saker som mogna frukter och friska ansikten, denna studie har dock kritiserats eftersom man anser att den bygger på dålig vetenskap. det lustiga är att fram till 1940-talet ansågs rosa var en lämplig färg för pojkar eftersom färgen relaterade till rött som ansågs vara maskulint och flickor blev tilldelade blått för att det symboliserade känslighet och prydlighet.
så rent teoretiskt sett borde egentligen alla prinsesswannabes ha på sig blått och inte rosa.

kanske lila vore en gyllene medelväg? det är ju trots allt en blandning mellan rött och blått och dessutom den kungliga färgen. i vilket fall vore det mindre könsstereotypt och aningen mer neutralt, så man inte behöver känna att man tvingar på barnen en könstilldelad färg utan att de får välja själva vilken färg de vill identifiera sig med.

vilken avdelning?

här kommer ett inlägg som av vissa säkert kan betraktas som väldigt fördomsfullt och inskränkt, men försök att se det roliga i det!

I Nepal och Sydafrika finns det ett tredje kön, en så kallad "hen" varken honom eller henne alltså. Nu är då frågan, vilken avdelning går ett sånt kön och handlar på? Borde man skapa en ny avdelning för "odefinierat kön" på H&M? Män som bytt kön kan ju oftast inte handla skor på tjejavdelningen, men även de måste ju ha rätt till tjusiga pjucks med höga klackar eller hur?! de ska väl ändå inte behöva handla på avdelningen för dragqueens?

och var hittar kvinnor som bytt kön kallingar och säckiga brallor i rätt storlek utan att behöva handla på barnavdelningar? eller de kanske till och med vill ha kallingar med lite extra fyllning i för att kompensera, borde man inte kunna tillmötesgå denna önskan? tillgång och efterfrågan happy people!

det var bättre förr?

när man sitter på bussen och ser en ung kille med säckiga brallor och piercings som genast flyttar på sig då en äldre dam ska gå på bussen för att hon ska kunna sätta sig så blir man glad. killen hoppade ut så att hon skulle kunna komma in.. vad gör då den gamla damen, hon tackar för det första inte, för det andra så sätter hon sig på sätet längst ut. detta innebär alltså att innersätet är ledigt men eftersom hon sitter i vägen så kommer inte den unge killen in där, han får alltså stå upp resten av bussresan.

yngre människor ska alltså ha respekt för äldre människor, men tydligen är det helt okej för äldre människor att skita totalt i ungdomar och deras behov.. väldigt spännande

ingen undergång men vulkanaska igen

så var det dags igen. kan man inte bara plugga igen de där gamla isländska vulkanerna med en enorm champagnekork eller nåt sånt? så vi slipper de här askmolnen och inställda flyg.
eller tömma vulkanerna på magma kanske? fast då skulle i och för sig Islands turistnäring bli lidande eftersom det då inte skulle finnas några varma källor på ön. men kan de inte bara värma upp vattnet som vi vanliga dödliga?

om det var det här utbrottet som var meningen att bli jordens undergång så var det väldigt fjuttigt, var är all massförstörelse? om det nu måste tvunget vara vulkanutbrott så kan det väl i alla fall vara glödande och häftigt...
det här är bara slöseri med energi

still waiting

for the world to go under...
någon som sett några tecken på apocalypsen ännu?

imorgon går jorden under

eller är det nästa år?
enligt de kristna stollarna så går jorden under imorgon, enligt de gamla mayaindianerna är det inte förrän nästa år, så om vi har tur får vi leva ett år till.

ska vi ha en vadslagning? om jorden går under imorgon så lovar jag att betala alla som satsar på det 1000 kr var på måndag :p

ett skämt är inte längre ett skämt

tre grabbar greps igår i Kalmar för att någon vardagshjälte ringt polisen när han såg en kille med något som kanske kunde vara en rånarluva på sig.
visade sig att killarna var på väg till en temafest med temat Hjältar och Skurkar och då hade bestämt sig för att klä ut sig till banditer.
killarna hölls kvar i förhör i över 3 timmar innan de släpptes och missade halva festen.

polisens kommentar till det hela:
– Ärendet är avskrivet nu. Men vi ser det ändå som synnerligen allvarligt att åka runt på det viset. De kunde ha kontaktat polisen och berättat om festen innan, säger Anders Olsson.


eeeh okej? så varje  gång någon har maskerad så måste de kontakta polisen och berätta om detta? och vad hade hänt om polisen skulle ha vetat om det? hade de bortsett från att gripa misstänkta rånare för att de visste att det var studentfest på gång? knappast!

trafikverket gör grym reklam för sig själva

Inte ens det här tåget i skyltfönstret i Gbg kommer i tid
bra reklam för trafikverket

Det är mysigt med delat boende

så här kan det gå om man har delat boende
Nu vet ni hur man ska agera om någon snor av er mjölk i kylskåpet

helgens bästa citat

berusad man försöker tända grillen och häller ofantliga mängder tändvätska på kolet samtidigt som det slår lågor om grillen:
"de e lugnt enna, flaskan kommer inte explodera för det kan inte brinna neråt"
vännen svarar:
"jag skiter väl i det, det är inte jag som håller i flaskan"

bra att ha inför lördag

respekt


och jag saknar dig som aldrig förr

ibland bara kommer det tillbaka, helt utan förvarning..
så ligger man där och gråter igen och tänker på det som var.
man förhärligar det, glömmer bort det dåliga.

men ibland kommer saknaden på ett annat sätt, smygandes genom något minne som återupplivas, man vet om att det dåliga var där men likväl minns man personen med en saknasd som nästan skär hål i hjärtat. man kan inte gråta även fast man vill det, man bara sitter där, helt tom..

ibland känns det som att det aldrig ska gå över.. vissa personer kommer man kanske aldrig över helt och hållet

scary shit

när man åker förbi den lokala pizzerian varje dag och inser att veckan pizza har varit densamma i över tre veckor, då börjar man allvarligt fundera över färskheten på deras råvaror.

de har:
A: köpt på sig en årsförbrukning av ananas och måste därför köra hawaii tills den är slut, vilket då innebär att ananasen är konserverad och vidrig.
B: ingen åtgång på andra råvaror vilket innebär att man gör säkrast i att beställa veckans pizza om man inte vill riskera att bli matförgiftad.

histamino

kan man vara allergisk mot att ha tråkigt?
och kan detta i såna fall yttra sig i nysningar och rinnsnuva?
för vad skulle det annars kunna vara när symptomen bara visar sig när man befinner sig i extrem tristess??

och hjärter dam är:

kvinnan som kläckte kommentaren: säljer de bara fincigg här??
kvinnan som finns där i vått och torrt, i ur och skur. hon som skäller på mig, kramar mig, skriker på mig, pratar i telefon med mig om oviktiga saker som ingen annan förstår...


om ni inte har fattat det än så är det fröken
inkorrekt

vill ni veta en hemlighet?

det finns någon som mitt hjärta håller kär...
om ni vill veta vem det är får ni läsa igen ikväll

kom alla barn så ska vi knarka

det känns verkligen som en fin och trygg värld vi lever i när barnprogramledare blir påkomna med att knarka.
programledaren nekar till anklagelserna trots att han testat positivt för kokain.. väldigt spännande.. tror han att polisen är femåringar som går på vilka rövarhistorier som helst? han hävdar att han inte medvetet har tagit någon drog, men borde man inte märka själv att man är hög när man har kokain i systemet??? detta försöker han dessutom försvara i tidningen KamratPosten, snacka om dåligt föredöme för barn...

dagens citat

"jag har själv varit telefonförsäljare och jag tänker inte beblanda mig med såna människor"

inkorg

när man går in på ansiktsboken och ser att inkorgen är full med mail, åååh vad glad man blir då.. sen upptäcker man att det är från grupper man råkat gå med i för längesen som någon annan tagit över och nu bara spammar kedjemail i.. då blir man olycklig..

att denna lilla funktion kan spela så stor roll?! men ack vad fint det är när det är riktiga mail

dagens fb-uppdatering

"man vet att man har feber när man går förbi sin dammsugare och säger hej till den, utan att riktigt reflektera över det konstiga i situationen."




vi borde alla ta ett mer kollektivt ansvar för att se till att våra dammsugare känner sig omhändertagna och trivs bra i hemmiljön

om man

drömmer om stulna cyklar och att stjäla cyklar, betyder det då att man väldigt gärna vill ha en cykel? eller att man väldigt gärna vill sno nånting?
eller vill man uppfinna hjulet på nytt kanske?


HJÄLP NÅGON!

filmer är farliga

för de ger en dåliga idéer, och får dig att bli blåögd igen.

för vad skulle man inte göra för att få uppleva hur någon ser på dig som om du vore hans/hennes allt? som om jorden inte vore värd att gå på utan dig på den. att älska så det gör ont..


filmer är livsfarliga, för sånt händer aldrig i verkligheten... eller?

valborgscitat

kan du sluta suga av min dinosaurie?

dinosauriefylla!

jag vill ta tvåan

hur stor del av jordens befolkning såg månlandningen? - en bråkdel?

Danmark!! för de har ju djur, och öl....

hahahaha du får poäng för du är en idiot!

vi ska inte bränna några häxor för de kan vara bra att ha kvart i två

RSS 0.91