svårt att veta

Ibland är det svårt att veta vad man känner, eller hur man känner det..
man känner olika saker på fyllan och i nyktert tillstånd...
man kan vara arg på så sätt att man bara vill nita någon och skrika på den, man kan vara arg som i att trycka upp personen mot väggen och hångla upp den, eller arg som att man är så arg att man är ledsen... ibland vet man inte riktigt vilken typ av arg man är... man vet bara att arg är man, och ut måste det komma på något sätt.
annars spricker man

berättelsen om en helg i studentstaden del 2

fortsättning från föregående inlägg, även denna del något censurerad

På vägen möter de upp L som också vill vara med och kolla tatueringen. L har med sig F som hon har sovit hos. L har inte heller duschat än och bli även hon klassad som smutsig kvinna av M. F står lite lätt ställd men ändå ganska road och får höra återberättandet av nattens bravader. När de har kommit halvvägs till tatueraren har K och M gått så snabbt att de övriga tre hamnat på efterkälken. De börjar då helt odiskret att skrika "vänta på fruuuukten" med hesa röster för att jävlas med K och M. Halva gatan vänder på huvudena och undrar vad det är frågan om egentligen. K och M skrattar och verkar tycka att det är ganska kul med uppmärksamheten. K vänder sig om och O märker då att K:s klänning åkt upp och hennes leggings har åkt ner, K visar med andra ord halva skrevet för alla på stan. O skriker då ännu mer odiskret "Frukten, dra ner klänningen" i kör med L och F. Då tittar hela stan ännu mer när stackars K försöker att dölja det gud givit henne. Till råga på allt sätter ett marschband med orkester igång att spela och paradera nerför gatan i precis samma ögonblick. Det finns inga gränser på hysterin och hela gänget skrattar så tårarna sprutar. De springer på två bekanta utanför systembolaget men lyckas inte göra sig förstådda då deras skratt kväver pratet. Vid korsningen tar F farväl och tjejgänget går in till tatueraren.


Det första tatueraren säger är: fy fan vad ni luktar sprit, K tvingas då erkänna att hon är duktigt bakis men svär på heder och samvete att hon inte är full fortfarande. Tatueraren har en vidrigt söt bulldog som ska vara med i en reklam för 118-nånting iklädd skinnjacka får flickorna veta. Hunden mest bara ligger där och blänger lite på den alltför högljudda kvartetten.

Alla är torra i struparna men ingenting finns att köpa därinne för allt är slut. O får då panikspringa till Konsum för att K ska få lite vatten innan det är dags för obeskrivlig smärta.


Tatueraren sätter igång att tatuera och påpekar än en gång hur mycket sprit gänget stinker. Då ramlar helt plötsligt tatuerarens polare in på salongen med en massa öl och skriker och tjoar. De kommer direkt från Sunny Beach i Bulgarien och har supit som små svin hela veckan. Tatueraren får då skämmas lite och erkänner att han inte heller är Guds bästa barn. Efter att tjejerna avslöjat mer om hur äckliga de varit under natten kommer det fram att tatueraren har varit skådis i en norsk porrfilm, men vägrar avslöja namnet på den. Han har även haft diverse trekanter, gillar att spruta damer i ansiktet, stå naken på balkonger och skrika och vara allmänt odräglig. Och den här mannen gnällde över tjejerna? Hmmmm...

Tatuerarens kompis går efter en hel del övertalning med på att ta av sig tröjan och visa tatueringen han har på ryggen för att den tydligen är väldigt häftig, när han drar av sig tröjan ramlar ett knogjärn ur tröjfickan. Tjejerna kollar konfunderat på honom med frågande blick.

"ja det var ju så billigt där nere så jag köpte ett" "jag köpte en tazer också" säger han och ser mycket nöjd ut med sig själv.


Till sist kommer flickorna ut därifrån och deras glädje vet inga gränser. K har blivit tatuerad, det finns människor som är vidrigare än de och K måste fortfarande lösa problemet med nycklarna.

M ska handla och skiljs från gruppen medan de övriga tre går mot karl nummer 2-s hus. När de kommer fram är dörren låst, karl nummer 2 svarar inte i telefon och regnet öser ner över dem. Vad ska de göra? De knackar på alla fönster och allrum men ingen verkar vara där. Till sist kommer de på att de har en bekant som bor i samma hus. De ringer honom och tvingar honom att gå från jobbet till huset för att släppa in dem, utan att riktigt förklara varför, det är bara MYCKET viktigt. En stund senare kommer K ut från lägenheten, skamsen men nöjd. Tjerjerna ljuger ihop en riktigt bra historia som de kan dra för R på vägen hem till O. Men när de ringer på R:s dörr får K hjärnsmälta och kommer inte ihåg vad de skulle ljuga om. Så hon säger helt enkelt att hon inte kommer ihåg var hon hittade nycklarna men att hon tror att det var på marken. Om R gick på detta eller ej vet vi inte. Tjejerna går sen upp till O för att äta gårdagens rester och börja festa inför kvällens födelsedagskalas.


Sådär ordentliga är tjejerna i den staden... new students, beware!


berättelsen om en helg i studentstaden del 1

På begäran kommer nu världens längsta blogginlägg, något censurerat pga risk för mammor och släktingar, håll till godo!


En liten tjej, låt oss kalla henne O skulle gå ut och festa med sina vänner en fredag. Under kvällen fick O lite nostalgiska känslor och gick hem tidigt för att falla in i gamla vanor med J. Hon glömmer totalt bort att säga hejdå till M.

På morgonen har O grov ångest och letar febrilt efter sina underkläder som tycks ligga utspridda överallt över den främmande lägenheten. O och J promenerar en stund och skiljs åt under lite lätt halvgenanta omständigheter. O får ett sms från sin granne R som ber henne att säga till sin kompis frukten, även kallad K att omgående lämna tillbaka hans kläder. O ringer upp R och undrar vad det är frågan om. R berättar då att K har varit på efterfest hos honom och när R vaknar så ligger K:s kläder på golvet, men både K och R:s kläder är spårlöst försvunna. R kan inte få tag på K eftersom de inte bytte nummer, K tog R:s nummer men han glömde ta hennes. O bryter ut i hysteriskt asgarv och lovar att försöka få tag på K. O tänker "det här kan nog bli en helt okej dag trots allt".


Till sist får O tag på K som är på väg tillbaka hem till O:s byggnad. Det visar sig hänga ihop såhär: K har på natten fått sms från en läcker karl som vill ha hennes härliga sällskap, så i fyllan och villan hittar inte K sina kläder utan tycker att det verkar vara en bra idé att istället låna R:s kläder och smita iväg till karl nummer 2. För karl nummer 2 drar hon en rövarhistoria om att hon varit på efterfest hemma hos O och att det var nakenefterfest och alla var tvungna att ta av sig, därför hade hon lånat någon annans kläder eftersom någon tagit hennes. O kan inte låta bli att skratta åt denna historia då det är ett välkänt faktum i stan att O lider av enorm nakenskräck. Nu ska K tillbaka till O:s byggnad och lämna tillbaka kläderna och vill ha O som moraliskt stöd. När O och K möts får O veta ännu ett problem. Tydligen har K rensat ur fickorna ur R:s kläder hemma hos karl nummer 2 och då hittat hans husnycklar i fickan. Dessa har hon sen glömt hos karl nummer två. O bryter ihop igen och tårarna bara sprutar, det här är för bra för att vara sant tänker hon. O följer med K hem till R och försöker hålla masken så gott som det går när K byter kläder och försöker förklara för R varför hon inte har hans nycklar med sig. Som tur är kan K skylla på att hon har bråttom för att hon har en tid hos tatueraren, vilket faktiskt stämmer.


Innan O och K går till tatueraren för att tatuera in ett husdjur på K:s arm ska de möta upp M som är skyldig K lite pengar.  Eftersom M är en väldigt skvallersugen liten människa är inte O sen att berätta om vad K har ställt till med. M som tidigare själv var en ganska busig liten kvinna med mycket skandaler (före pojkvänstiden) blir helt förfärad och tittar storögt på K och O och säger: "ni är smutsiga kvinnor, smutsiga och vidriga, jag kan slå vad om att ingen av er har duschat än. Jag har mens och jag är renare än ni är, uuuusch". Under detta tal så ler hon ändå och skrattar och verkar omåttligt road över att för en gångs skull få vara det vita lammet i sällskapet. Efter lite övertalning bestämmer sig också för att följa med och bevittna tatueringen.

fortsättning följer


plan

Hur kan vissa människor fungera så sjukt bra ihop på vissa plan och sen inte klicka alls på andra plan?
Eller hur kommer det sig att det fysiska kan vara så sjukt bra även efter att det känslomässiga är borta? brukar det inte vara tvärtom, att den biten blir sämre när känslorna försvinner?

hur kan vissa människor ha en sån otroligt, magnetisk, elektrisk kemi att de inte kan hålla händerna borta från varandra men ändå inte lyckas hålla ihop det?

terapistäda

det där med att städning är världens bästa terapi är verkligen sant.
när man städar så städar man även på något sätt ut sitt gamla liv och förbereder för det nya.
sen är det inte helt fel att få något annat att tänka på heller.

mekaniskt arbete som inte kräver speciellt mycket intelligens håller tankarna och känslorna i schack. när man har hållt på en stund glömmer man bort varför man var upprörd/ledsen/arg.

dessutom, ju äckligare och smutsigare det är hemma, desto mer miserabel känner man sig. det blir som att vältra sig i sitt eget missnöje och självömkan.


städa bort alla dåliga vanor, minnen och tankar inför höstterminen och starta ett nytt, hälsosamt och positivt liv

missbrukare

att vara med dig och att känna dig är som att vara beroende av en drog.
en drog som ger starka och allvarliga abstinensbesvär.

är höjderna tillräckligt höga för att väga upp ångesten då det börjar falla?

light = lätt? eller svårt?

Lightprodukter dödar hjärnceller. Japp det är sant.
Så de som tror att de är smart för att de dricker lightläsk istället för vanlig läsk bör nog tänka om. Förmodligen är de till och med dummare än alla andra på grund av att de redan har tagit död på så många hjärnceller.

Tydligen finns det någon specialdivision på Airforce i USA där de får skriva under ett kontrakt att så länge som de jobbar på den avdelningen får de inte äta eller dricka lightprodukter. Blir man påkommen med detta får man sparken.
De som jobbar där måste vara så skärpta och alerta som det bara går och light gör hjärnan avtrubbad.

Undersökningar säger till och med att barn som är uppfödda på lightprodukter som till exempel Fun Light och liknande får koncentrationssvårigheter och kan riskera att diagnostiseras med DAMP eller ADHD av misstag, när det egentligen handlar om att det är fel kost de får.

Så ska man drick läsk ska man nog dricka vanlig läsk i alla fall (bäst är förstås att avstå helt och hållet, men det är ju inte alla som vill det)


bojkotta lighten!

fel fel fel

Hur kan det vara så fel att älska någon som känns så rätt?
Hur kan det kännas rätt att göra något som är så fel?

Varför ha känslor om de är förbjudna?
Varför längra efter saker om vi inte kan få dem?

Är kärleken verkligen större än både livet och döden?

varför så svårt att blogga?

har ni någonsin tänkt på att från vissa ställen fungerar det inte att logga in och blogga, o på andra ställen fungerar det helt utmärkt?
vissa av oss kan till exempel inte logga in hemifrån, men på jobbet är det inga problem alls.

det känns som att det borde vara tvärtom, att jobbdatorerna borde ha mer spärrar för sådana aktiviteter. men tydligen inte

sömnlös

igår hade jag gjort vad som helst för att få somna i din famn..
idag syns spåren av ännu en sömnlös natt.....

den som ändå kunde

ute faller regndropparna intensivt, smattrande mot asfalten.. de faller på samma sätt som en annan önskar att man kunde gråta.. men det går inte, inte än...

för att vara en sådan som har lätt till gråt sitter den förvånansvärt långt in den här gången..
finns bara en sak som kan utlösa det nu...


snart faller monsunregnen och då går det inte att stoppa längre.. det är oundvikligt

those days

ni vet såna där dagar när man vaknar med en klump i magen och bara känner att något är fel utan att kunna sätta fingret på vad det är? eller vet ni det?

det är såna där dagar när det kvittar vad man gör, det kommer inte att bli en bra dag eller kännas avslappnat och kul vad som än händer. det är nåt som inte stämmer. sen nästa dag är den borta och man vet inte varför ellre hur det gick till, den är bara borta. den där olycksaliga känslan som gör att man inte kan slappna av och sitter på helspänn med illamåendet i halsen..

såna dagar vill man helst inte gå upp ur sängen alls, men man gör det för att man måste. man är så illa tvungen. för livet rullar på, oavsett om man själv är med på det eller inte.

kändisar och avundsjuka

Anders J har en äcklig liten hoppa... Hon var spinkig, rökte som en skorsten, var full som en kaja och dansade pekfingervals till tina turner.

Danny hade en grå liten mus med stram knut som han släpade omkring på..

Alla tror att Martin är bög på scen. Off stage verkar det vara totalt tvärtom, han ser inte ut överhuvudtaget som han gör på scen, förutom att brallorna är typ lika tajta. Och alla brudar som tidigare hävdat att han är gay dreglar efter honom och är lika patetiska som 14-åringarna som stod och skrek framme vid scenen.

Och Marie P är precis lika tjock på riktigt som hon ser ut.. När hon går på toaletten har hon ett helt följe med sig, hon går ingenstans själv.

"Snygg-Erik" går gärna ut själv utan följe bakom repet och låter tjejer krama honom och ta bilder på honom. kanske bekräftelse för att kompensera för att han är så kort? mannen skulle få plats i ett dockskåp..

allihopa var de mycket mindre än vad de verkar på scen



Och allt detta lyckades O&M ta reda på under en timme på byttan...
snacka om att kändisarna verkligen inte har något privatliv

tillbaka till verkligheten

när platsen man kallar hemma är det sista stället på jorden man vill tillbaka till, då är det illa

unfaithful

hur kan man känna sig otrogen när man inte längre har någon att vara otrogen mot?
varför får man skuldkänslor av att prata med personer av det motsatta könet när man inte ens har för avsikt att ta det till en fysisk nivå?
varför känner man sig skyldig trots att man inte var den som dumpade utan den som blev dumpad?

varför ska det vara så svårt att släppa taget, att gå vidare?
varför verkar alla andra vara sämre alternativ i jämförelse med ens före detta?

hur kan man tycka om någon så mycket samtidigt som man så desperat bara vill få de känslorna ur systemet och glömma bort dem för alltid?

RSS 0.91