berättelsen om en helg i studentstaden del 2

fortsättning från föregående inlägg, även denna del något censurerad

På vägen möter de upp L som också vill vara med och kolla tatueringen. L har med sig F som hon har sovit hos. L har inte heller duschat än och bli även hon klassad som smutsig kvinna av M. F står lite lätt ställd men ändå ganska road och får höra återberättandet av nattens bravader. När de har kommit halvvägs till tatueraren har K och M gått så snabbt att de övriga tre hamnat på efterkälken. De börjar då helt odiskret att skrika "vänta på fruuuukten" med hesa röster för att jävlas med K och M. Halva gatan vänder på huvudena och undrar vad det är frågan om egentligen. K och M skrattar och verkar tycka att det är ganska kul med uppmärksamheten. K vänder sig om och O märker då att K:s klänning åkt upp och hennes leggings har åkt ner, K visar med andra ord halva skrevet för alla på stan. O skriker då ännu mer odiskret "Frukten, dra ner klänningen" i kör med L och F. Då tittar hela stan ännu mer när stackars K försöker att dölja det gud givit henne. Till råga på allt sätter ett marschband med orkester igång att spela och paradera nerför gatan i precis samma ögonblick. Det finns inga gränser på hysterin och hela gänget skrattar så tårarna sprutar. De springer på två bekanta utanför systembolaget men lyckas inte göra sig förstådda då deras skratt kväver pratet. Vid korsningen tar F farväl och tjejgänget går in till tatueraren.


Det första tatueraren säger är: fy fan vad ni luktar sprit, K tvingas då erkänna att hon är duktigt bakis men svär på heder och samvete att hon inte är full fortfarande. Tatueraren har en vidrigt söt bulldog som ska vara med i en reklam för 118-nånting iklädd skinnjacka får flickorna veta. Hunden mest bara ligger där och blänger lite på den alltför högljudda kvartetten.

Alla är torra i struparna men ingenting finns att köpa därinne för allt är slut. O får då panikspringa till Konsum för att K ska få lite vatten innan det är dags för obeskrivlig smärta.


Tatueraren sätter igång att tatuera och påpekar än en gång hur mycket sprit gänget stinker. Då ramlar helt plötsligt tatuerarens polare in på salongen med en massa öl och skriker och tjoar. De kommer direkt från Sunny Beach i Bulgarien och har supit som små svin hela veckan. Tatueraren får då skämmas lite och erkänner att han inte heller är Guds bästa barn. Efter att tjejerna avslöjat mer om hur äckliga de varit under natten kommer det fram att tatueraren har varit skådis i en norsk porrfilm, men vägrar avslöja namnet på den. Han har även haft diverse trekanter, gillar att spruta damer i ansiktet, stå naken på balkonger och skrika och vara allmänt odräglig. Och den här mannen gnällde över tjejerna? Hmmmm...

Tatuerarens kompis går efter en hel del övertalning med på att ta av sig tröjan och visa tatueringen han har på ryggen för att den tydligen är väldigt häftig, när han drar av sig tröjan ramlar ett knogjärn ur tröjfickan. Tjejerna kollar konfunderat på honom med frågande blick.

"ja det var ju så billigt där nere så jag köpte ett" "jag köpte en tazer också" säger han och ser mycket nöjd ut med sig själv.


Till sist kommer flickorna ut därifrån och deras glädje vet inga gränser. K har blivit tatuerad, det finns människor som är vidrigare än de och K måste fortfarande lösa problemet med nycklarna.

M ska handla och skiljs från gruppen medan de övriga tre går mot karl nummer 2-s hus. När de kommer fram är dörren låst, karl nummer 2 svarar inte i telefon och regnet öser ner över dem. Vad ska de göra? De knackar på alla fönster och allrum men ingen verkar vara där. Till sist kommer de på att de har en bekant som bor i samma hus. De ringer honom och tvingar honom att gå från jobbet till huset för att släppa in dem, utan att riktigt förklara varför, det är bara MYCKET viktigt. En stund senare kommer K ut från lägenheten, skamsen men nöjd. Tjerjerna ljuger ihop en riktigt bra historia som de kan dra för R på vägen hem till O. Men när de ringer på R:s dörr får K hjärnsmälta och kommer inte ihåg vad de skulle ljuga om. Så hon säger helt enkelt att hon inte kommer ihåg var hon hittade nycklarna men att hon tror att det var på marken. Om R gick på detta eller ej vet vi inte. Tjejerna går sen upp till O för att äta gårdagens rester och börja festa inför kvällens födelsedagskalas.


Sådär ordentliga är tjejerna i den staden... new students, beware!


Kommentarer
Postat av: Marie

LOVE IT LOVE IT LOVE IT

Postat av: Lynn

Ni har alla roliga fester när jag flyttat! Fy fan! Jag vill vara med! :D

2008-08-26 @ 22:59:41
URL: http://elineevelyn.blogg.se/
Postat av: Victoria

NI ÄR HELT JÄVLA SJUUUUUUUKA!!!!

2008-08-27 @ 20:53:44
URL: http://ignoreit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback