världens roligaste flata?

okej hon är komiker och har haft flera olika sitcoms på tv.
hon har en egen talkshow och hon låtsas att hon kan dansa... men SEN NÄR kan ELLEN de generes någonting om sång och musikproduktion?
hon ska tydligen bli ny domare i american idol enligt rykten... hur tänkte de egentligen?

oväntat

två dagar senare har det fortfarande inte sjunkit in... att någon kan vara där ena dagen och sen borta nästa..
att någon man känner faktiskt skulle göra så. man hoppas att det inte är så. man vill tro det.
är det okej att vara arg på någon som inte längre är där? är det okej att vara mer arg än ledsen?
är man konstig om man inte känner så mycket alls?

ett år senare

så var är egentligen 26?
jo att vara på fel sida om 25..
eller egentligen beror det helt på hur man tar det

jobbintervju

tillhör du de som blir otroligt nervösa under jobbintervjuer?
hur mycket är det okej att bre på egentligen? och är det någonsin okej att ljuga?
hur ofta säger folkilskna människor att de är service-minded?
är det verkligen alltid den bästa kandidaten som får jobbet?
hur ska man egentligen agera?

vad hade hänt?

för jätte jättelängesen satt ju hela världen ihop.. alltså de olika världsdelarna, så allting var sammanlänkat så att de olika arterna kunde röra sig fritt över hela jorden..
har ni tänkt på att pingviner bara finns på sydpolen och isbjörnar bara på nordpolen? förmodligen var det så att pingvinerna smet söderut för att bli av med isbjörnarna som bara ville käka upp dem.
men vad hade hänt om man nu skulle placera isbjörnar på sydpolen? det är ju i princip samma klimat så de borde ju klara sig rätt bra där.
skulle pingvinerna bli tvungna att genomgå evolution igen och muteras eller något liknande? tänk om de skulle börja flyga? mest troligt är väl dock att de skulle vidareutveckla sin simförmåga, men isbjörnar kan ju faktiskt också bada. så pingvinerna skulle behöva bli jäääättestora för att klara sig.
kan ni tänka er pingviner stora som valar? världen skulle skälva när de försöker ta sig upp på land...
pingvinen, den nya dinosaurien?

kvinnor och hästar

en fantastisk länk till en sång om hur kvinnor hade det på tiden när man hade havremoppe istället för SUV
http://www.weebls-stuff.com/toons/Amazing+Horse/

u smell like garlic

varför säger de att vampyrer skulle vara rädda för vitlök? finns det någon grund till varför de skulle sky just denna del av kostcirkeln mer än all annan mat? de kan ju inte äta nån mat alls eftersom de blir dåliga av den om man ska tro historierna, så varför just vitlök?
kors kan man väl köpa att de inte gillar eftersom de påstås vara en styggelse gentemot gud, så då bör man väl ogilla allt som har med kristendom att göra.. men vitlök? som är så himla gott!
och varför finns vitlöksbröd bara som förrätt på restauranger? det borde vara huvudrätt, eller ja vafan till och med efterrätt...! vitlöksbröd är nog bland det absolut godaste som finns i hela världen (och så är det ju nyttigt också, sägs ju hjälpa att äta vitlök om man är förkyld)
om du mot förmodan skulle träffa på en vampyr, be honom/henne att lukta på vitlök och sen säga att han/hon inte tål det!

män som bär kimono

varför har alla skurkar som har asiatisk påbrå i lite äldre filmer och serier alltid ninjor som sina livvakter / gorillor?
som om det ens finns så många ninjor som allesammans är kriminella? näääääh! de borde börja med sumobrottare eller något sånt istället, mer trovärdigt att det finns så många tjockisar!

RSS 0.91