borta

så var det inga skandinaviska lag kvar i handbolls-em.. vad ska man nu kolla på?
de flesta av oss trodde nog att danmark skulle hålla längre än så.. men men så kan det gå.
kanske man borde hålla på Island nu? nääää, inte samma sak.

handbolls-festen över för den här gången

störning

blogg.se har ju nu en störning i driftsystemet som gör att kommentarsfunktionen inte fungerar som den ska.
är det därför som så få kommenterar tro?
hmm, nä då hade man nog fått skylla på att den där störningen funnit i flera år och att de först nu upptäckt buggen!
eller så kanske buggen bara påverkar just den här bloggen..?

egocentrism hurra!

inlägg om sex

verkar intressera mer än andra.
kanske man borde starta en sexblogg? skriva det andra berättar, fast anonymt givetvis.. både författaren och de stackars personerna som innehållet handlar om..

vad tycker ni?

det här visste du (kanske?) inte om sex

* I USA dör varje år ca 500 personer av syrebrist på grund av strypsex
- eeeh jaha.. hmm.. om man ska syssla med sånt borde man kanske ha något hemligt språk eller tecken för när det är dags att sluta, eller i alla fall vara någorlunda uppmärksam på sin partner så att man märker att något är fel? det hävdas ju att sånt här ska vara ganska safe. men det gäller nog bara personer som faktiskt har lite sunt förnuft också. vissa människor borde helt enkelt inte få syssla med detta.

* År 1609 hittades en död man med två penisar. Sedan dess har 80 fall av två könsorgan rapporterats.
- vad ska man göra med två könsorgan? blir det dubbelt så skönt? eller ska man passa på att ha sex med så många som möjligt åt gången? kanske är något lättare för tjejen att klara av det? men usch och fy för dubbelt upp med mens.. näää två könsorgan ställer nog bara till det mer än vad det kan göra nytta.

* 29% av jordens befolkning är fortfarande oskulder när de gifter sig
- naww, kanske finns det äkta kärlek ännu? eller så är alla dessa arrangerade barnaäktenskap? vem vet...

pest v.s kolera ?

vad är svårast? Att baka eller att laga mat?

har du skickat fel sms?

För er som ännu inte upptäckt denna fantatiska sida kommer nu ett tips på en aktivitet du kan roa dig med när allt känns lite trist och du inte har något att göra:
www.felsms.com
ett exemel från sidan:
"Till: Mamma
Sms: Shiiet Jag och Fredrik hade sex i morsans säng igår, hoppas inte hon får reda på det :S
Svar: Men Sophie... jag tror att vi ska ta ett snack när jag kommer hem. Du har utegångsförbud i två veckor och byt mina lakan nu!

Förklaring: Jag skulle skicka till min bästa kompis men det hamnade hos mamma i stället! Har fortfarande utegångsförbud och det blev ett jävligt långt snack när hon kom hem."

årets kalla

i år är det för första gången på ganska många år en riktig vinter igen. vissa av oss kanske gnäller över hur kallt och jobbigt det är och hur mycket svårare det blir att ta sig fram.
men kommer ni ihåg hur roligt det var med snö när man var liten?
när man tänker tillbaka på allt skoj man hade i pulkabacken och alla snöbollskrig. då unnar man nästan den nya generationen detta. det hade inte känts helt okej om de inte hade fått uppleva samma underbara vintrar som vi fick när vi var små.

det finns alltid två sätt att uppleva något på... om inte fler

dagens citat

från en sextokig retsticka till vän:

rumpa mot rumpa kan ingenting hända,
men vänder man på steken så börjar leken

tack snälla Flynn...

vilken dröm

om jag drömmer
låt mig aldrig vakna
om jag är vaken
låt mig aldrig somna
ett ögonblick
är alltför kort
en livstid
är över så fort

hur mycket?

får man lov att störa sig på andra människor?
när är andra jobbiga och när har man gått över gränsen till att enbart vara en bitter gnällspik?
ibland är gränsen hårfin.

pensionärer verkar ha svårare än andra att uppfatta denna gräns.

fel fel fel

gång på gång gör vi människor saker som vi vet är fel.. som vi vet att vi kommer att få sona för.
vi gör medvetet val som vi vet är helt fel för oss för att vi just då verkligen vill göra det, trots att vi vet att i långa loppet kommer dessa val smärta oss mer än vad vi kanske egentligen klarar av.

varför?
är vi såna masochister att vi inte kan låta bli att plåga oss själva och vara självdestruktiva? hur kan något som gör så ont locka så mycket?

tarmfunktionen

är nog sjukt underskattad.
men när den försvinner... då saknar man den gränslöst.
och när den kommer tillbaka, då tackar man sin lyckliga stjärna.. i alla fall för en dag.. för sen har man glömt det igen

avatar = pocahontas?

på förstasidan på blogg.se kan man idag läsa om en tjej som jämför avatar med pocahontas och tycker att hon har hittat receptet för en succéfilm och att i princip handlingen är exakt den samma.

vissa skulle kanske säga att detta inte stämmer med tanke på att först och främst fick pocahontas riktigt dåliga recensioner av kritikerna.
http://gosias.blogg.se/2010/january/avatar-vs-pocahontas.html#comment du kan läsa inlägget på denna länk. här hävdar hon även att hon till viss del känner sig lurad. då kanske man ska kolla på datumen då de olika filmerna gjordes. manuset till avatar har funnits sen 1994, james cameron har fått sitta och vänta in tekniken till nuvarande tid. Pocahontas släpptes 1995 och bygger i och för sig på en legend. men då kanske man ska säga att james cameron snodde idén från historian och inte en film eftersom pocahontas faktiskt är en verklig person.

sen finns det även en del andra felaktiga påståenden i hennes fakta. pocahontas och john smith får inte varandra, han måste återvända till england på grund av sina skador. "ja men vadå, han kanske kom tillbaka sen" tänker kanske en del då. men ack nej för där har disney skjutit sig i foten med att göra uppföljaren pocahontas 2 där hon faktiskt väljer att vara med en annan man. dessutom var john smith inte en spion på hemligt under cover- uppdrag som jake sully är i avatar. han har ingen baktanke med sin närvaro annat än att han faktiskt vill lära. och john smith blir inte upptagen som medlem i stammen eller tvingad att genomgå en massa ceremonier och tester för att visa sin värdighet.

men om man vill sitta och vara petig så finns det ganska många filmer som bygger på liknande stories. det är bara att välja och vraka bland klassiker så kommer man hitta fler exempel på personer som lever med annorlunda människor/varelser och sen väljer att bli en av dem istället för att återgå till sin egen sort.

håll dig ren

nuförtiden ska ju allt gå så himla lätt smidigt och anonymt.. som till exempel det här med att testa sig för klamydia. vem orkar gå till STI-kliniken eller ungdomsmottagningen när det finns internet? och alla säger ju att det ska gå så lätt att beställa hem tester så man slipper att sitta i väntrum och skämmas eller vara generad. men nej tydligen inte, detta gäller bara om du har lycka att bo i något av dessa län: västra götaland, västerbotten, sörmland eller gävleborg. så om du inte bor i något av dessa län får du snällt finna dig i att gå dit och sitta i väntrum och glo på folk och undra om de är där av samma anledning som du.  om du dock bor i nåt av dessa län så är det bara att gå in på www.klamydia.se hur smidigt som helst.

väldigt konstigt att kalmar län inte har detta då länet enligt rykten har staden som är klamydiatätast i sverige. för några år sen fanns det till och med tester att plocka på sig på skolorna i kalmar.. och nu nada.. världen är allt bra skum

eller så kan du testa något som av en del kanske känns ännu mer pinsamt, gå in på apoteket och köp ett klamydiatest, jajamensan du hörde rätt. finns i fina skrikiga förpackningar där det står klart och tydligt på dem så att alla kan se vad det är du handlar.. dömande blickar från kassörskorna? nej nej..




I call on you

hur många av er har redan brutit era nyårslöften?
för vissa verkar det gå bättre, för andra sämre. men det beror ju också helt på vilken sorts löfte man har. häromdagen skrev någon att den skulle vara lika underbar i år som förra året. vilket ju är ganska relativt med tanke på att det beror ju helt på enligt vem man är underbar. och är det speciellt svårt att fortsätta vara något som man redan tycker att man är?

ska inte ett nyårslöfte vara lite av en utmaning?

ojoj

över 40 st tyckte tydligen att det var skoj att surfa in här för att kolla upp nyårslöften.
det säger något om hur tråkigt vissa hade på nyårsafton. vem sitter framför datorn halva nyårsfirandet om man inte är sjuk eller ensam?

RSS 0.91