tyst?

glomobi, jamba o allt vad det nu heter. alla påstår att de inte använder dessa mobiltjänster..
fy fan vad töntigt med en katt som slickar displayen ren, eller vem behöver strålkastarsignaler? så låter det ofta.. trots detta omsätter dessa företag miljoner, så någon måste ju faktiskt utnyttja tjänsten!

det finns ju en skum signal som påstår sig ha den starkaste vibrationen på marknaden, kanske något för alla singelkvinnor?

men nu har det dummaste jävla påhittet någonsin kommit.... en TYST signal!
den ligger på så hög frekvens att få har kapaciteten att höra den.. hur jävla smidigt är det på skala 1-10? det ringer och du kan inte höra att det ringer för telefonen ligger på för hög frekvens.. även om du har såpass bra hörsel att du kan uppfatta ljudet lär du knappast höra det om du är ute på stan och det finns folk omkring dig..

vem är så dum att den betalar för sånt?
förmodligen någon... annars hade idén aldrig kläckts.... världen är full av idioter idag....

fan

helvetes jävla hetsdrickande..
hur kul är det på skala 1-10 att bli sömnfärdig när man är ute och vingla hem själv utan någon som helst säkerhet eller sällskap med sig?
alternativet är ju att somna på plats, men vem fan vill det?

varför måste det vara sån press på att bli full?
kan man inte få dricka sin öl i sin egen takt och bara dricka den för att man tycker om den?
varför måste man dricka en massa annat om man har slut på dricka bara för drickandets skull?


social bit? my ass!

30 underbara sekunder

Tänk att bara få höra den där personens röst kan få dig att känna så starkt.
Tänk att helt plöstligt något så trivialt som möjligheten att få säga god natt till den du har kär kan bli så viktig.
Man vet inte hur mycket alla de där småsakerna som vi tar för givna i vardagen betyder innan vi inte längre har möjligheten att göra dem.
Att få prata i telefon med någon i 30 sekunder kan bli det viktigaste och jobbigaste man gjort på hela dagen, att få en leveransrapport på ett sms och veta att det kommit fram och mottagaren har sett det blir en enorm grej.
Man sitter i flera dagar och bara hoppas på att den lilla kommunikation man har ska fungera.
Alla de här sakerna är essentiella för att kunna känna närhet och ett band till en person.

För hur kär och galen man än är, man kan inte ha en relation till någon man inte har någon form av kontakt alls med.

ta vara på de chanser ni har att säga till de människor som ligger er varmt om hjärtat hur ni verkligen känner för dem, för man vet aldrig när man får möjligheten att säga det nästa gång

gammal och oönskad

du vet att du har blivit gammal när:

* du måste börja betala hos tandläkaren. nu har visserligen åldersgränsen höjts på det där, men vad hjälper det oss som redan passerade till och med den nya gränsen för ett tag sen?

* du inte längre kan orsaka en familjeskandal genom tonårsgraviditet.. för du är inte tonåring längre och det vore ingen katastrof för din mamma att bli mormor nu, hon skulle snarare bli glad

* du inte får gå på ungdomsmottagningen längre, du måste gå på vanliga gyn. (som tur är för killar så får de gå tills de är 25, det finns inga gränser för orättvisan)

* du inte får åka på ungdomsbiljetter på SJ och swebus, pensionärsrabatt nästa?


någon som känner sig gammal?

var minut

när var femte tanke som kommer upp i huvudet handlar om den personen, oavsett om det är för att du är irriterad, nyfiken eller glad, då, då är du kär.
när matvarorna i snabbköpet påminner dig om den där personen, då är du kär.
när var och varannan låt verkar påminna eller handla om den personen eller er, DÅ är du kär...

det kvittar om du tror att du är över personen, att du tror att du inte är intresserad... att du tror att du kanske t.om ogillar personen...  om så mycket av din vakna tid går åt till att på något sätt beröra tankar eller händelser om eller med den personen, då är du fast, då betyder det något...   för om så mycket av din vakna tid som du faktiskt kan påverka handlar om den, tänk då hur mycket av din omedvetna tid så som drömmar förmodligen handlar om honom eller henne...
inte något att bara ignorera

fylla och bakfylla

det är så skumt det där.. med hur mycket man tål och när man egentligen blir bakfull..
ibland kan man dricka hur mycket som helst utan att det slår, man känner sig helt nykter och känner inte av någonting dagen efter, sen kan det räcka med fem öl nästa helg och man är helt vimsig och mår riktigt piss dan efter, trots att man ätit och druckit en massa vatten..

vad är det som avgör det där egentligen?
hur kan det komma sig att man kan bälja i sig en halv sjuttis ena dan och sen bli bängfull på 4 hof nästa? är det gud som sitter där uppe i himlen och tänker  "nu ska jag ha lite skoj med den där tjejen/killen"?



men men då har man ju alltid nåt att se fram emot nästa dag när man vaknar, det är som ett experiment varje helg, hur mycket tål min skalle den här gången?

RSS 0.91