fullkomligt ologiskt

varför tar serier uppehåll på flera veckor när de bara är några avsnitt in på den nya säsongen? är det någon som finner detta begripligt?

träna eller softa?

missuppfatta det här rätt, visst är det så att så kallade "mjukisbyxor" är en form av träningskläder/sportkläder?
varför verkar det då mest vara tjockisar som går runt i såna kläder? och med tjockisar menas alltså uppenbart överviktiga människor. de har alltså på sig detta på jobbet och tycker att det är en okej klädsel.
det kan vara helt okej att gå runt i hemma eller när man tränar, men inte sjutton är det en accepterad social klädsel ute i arbetslivet om du är på en arbetsplats där folk faktiskt ser dig?

om du har tänkt att gå runt i träningsbrallor kan du väl åtminstone se till att träna, annars se till att du börjar köpa kläder som passar din kroppsform, för joggingbyxor är inget du ska ha på dig bara för att det är skönt med resår!

stå på huvudet

får du inte tillräckligt mycket uppmärksamhet i de nedre regionerna? Ta en yogakurs! Den kan ge oväntade resultat!


going, going... gone

att se någon du älskar försvinna måste vara bland det hemskaste som kan hända. att den här personen tynar bort mer och mer för varje dag som går och du vet att du inte kan göra något åt saken. du kan bara vara där och försöka göra det så smärtfritt som möjligt för den andra personen.


cancer really sucks

är du störd?

hur många vuxna har ätstörningar?
hur vanligt är det att man utvecklar en ätstörning i vuxen ålder?

när vet man att man har en ätstörning? vad krävs det för att det ska räknas som en ätstörning och inte bara ett udda förhållande till mat?
hur många gånger måste du kräkas för att vara bulimisk? räcker det med att du tänker ofta att du vill kräkas och mår illa och får ångest över det du ätit? måste du faktiskt kräkas eller räcker det att du vill göra det?

USA

landet där de inte vill låta homosexuella skaffa barn för de är rädda att barnen ska fara illa, men mild inavel är tydligen helt okej?

tänk om


ge oss mer Johnny Depp på bio!

bli gravid utan sex
Om man kan bli gravid av 3D-bio borde det ju betyda att det är samma sak som sex. Då föreslår jag att de släpper erotiska filmer med Johnny Depp i 3D omgående tack!

vägen till mannens hjärta går genom?

en mätt man är en lycklig man

ska man ta en öl till? ja för satan man är ju inte man

No need to be alarmed, all women are safe

Women, no need to be alarmed, we´re still safe!

jag har pratat så mycket att jag inte vet vad jag sagt

det där med att mingla.. ibland undrar man hur mycket det egentligen ger. för när man pratat med så många människor att man inte minns vem som sagt vad och vem som var vem så känns det ganska så poänglöst.
in i ena örat och ut ur det andra

att vakna eller inte vakna? det är frågan!

Why is Monday so far from Friday, and Friday so near to Monday?

charm

när man inte kunde ladda hem serier utan var tvungen att passa tiden och hela familjen var samlad kring tvn på fredagkvällen för att se sitt favoritprogram tillsammans - charm

tecknade serier som var så dåligt dubbade att man kunde skrattat åt det men inte gjorde det för man var alldeles för fascinerad av berättelsen och de fina figurerna - charm

tjockTV med bildrör och myrornas krig när antennen bråkade - charm

Bingolotto med Leif Loket Olsson och Bingoberra - charm

om man inte var hemma när telefonen ringde så var man inte nåbar, ingen konstant uppkoppling med mobiltelefon där man alltid var spårbar - charm

lycka

är att ha en tvättid på en lördag 12-16. Man är lagom pigg, har inga andra planer och har massa tid mellan maskinerna att städa resten av bostaden
det är inte ofta man har den turen

RSS 0.91