snygg naken

Kanal 5 sänder ett program som heter "Snygg naken".
Det går ut på att hjälpa unga tjejer som har en dålig självbild och dåligt självförtroende. Såna tjejer som har svårt att möta sin egen spegelbild och inte vill se sig själva nakna.

Det som är creepy med programmet är att nån konstig liten man/kille ska hjälpa tjejerna med deras självbild på olika sätt och metoder... bland annat ska de klä av sig framför honom och låta honom kommentera deras kroppar. Han verkar iofs ganska så gay, men det hela är väldigt obehagligt. Han tar på tjejerna på tok för mycket för att det ska kännas okej. Och han uppmuntrar dem till att klä av sig nakna framför en fotograf och ta bilder som sen hamnar som en stor poster mitt i Stockholm.

för det låter ju jätteskönt o bra att göra?? hmmm
tror att det finns betydligt mycket bättre metoder att lära sig att känna sig snygg naken.. för den där mannen är något av det obehagligaste som visats på TV...
han kramar, klämmer och säger allmänt opassande saker ungefär tre ggr i minuten...
att bara byta klädstil o fotografera sig själv naken låter som en väldigt tillfällg och ytterst ytlig lösning... förr eller senare kommer den där känslan av fulhet att komma tillbaka om man inte går till botten med problemet och tar reda på varför personen egentligen känner sig så oattraktiv..

våga gå vidare

ibland är det så mycket lättare att hänga fast i det gamla än att faktiskt våga gå vidare...
så länge som man lever i det förflutna och inte vågar ta steget ut så utsätter man sig inte för några faror, man öppnar sig inte för nya möjligheter..

det känns tryggare, för så länge som man tuggar och ältar och klänger sig fast i ilska, desperation, ångest, sorg och gamla känslor behöver man inte känna nåt nytt. man tar inte risken att visa sig själv och öppnar sig inte för några nya känslor eller personer.. och då riskerar man inte heller att bli sårad igen..
man är så totalt livrädd att någon ska göra en illa igen att man bygger upp murar som ingen får komma innanför, man tillåter inga nya bekantskaper för det betyder att man faktiskt skulle bli tvungen att lita på en ny människa, vilket kan innebära risk att bli sviken av ytterligare en person..

men hur kul är det egentligen att leva på det sättet? man lever ju inte alls.. när man inte känner så lever man inte.. men ibland orkar man inte vara modig och visa att hej här är jag.. trots att man vet att man borde, trots att man vet att man förmodligen skulle må så mycket bättre av att göra det..
det krävs så mycket mod för att våga gå ut och leva livet igen istället för att bara vara en betraktare av det..
men ibland måste man faktiskt..


sluta iaktta de andras liv och bli en fullvärdig deltagare av ditt eget

gladpackad

Man måste inte alltid bära traditionell toga när man går på togaparty. De flesta använder sig av långa tygstycken som klipps, knyts eller sätts ihop med säkerhetsnålar eller sömmar. Varför inte våga lite mer än så?? Måste man använda de gamla vanliga tråkiga materialen? NEJ! det finns så mycket annat man kan testa istället.. Varför inte göra en våtdräktstoga av lycra? eller en av spandex? eller ännu hellre, testa ett material man inte vanligtvis använder till kläder alls.
Testa Gladpack! Ja, jag vet vad ni tänker men nej, det är inte alls så korkat som det låter...
Gladpack passar alla storlekar, det är billigt och framförallt det är fläckfritt.
Du kan spilla i princip vad som helst på dig och du behöver inte tvätta. det är bara att torka av med en disktrasa eller lite papper. Ingen tvätt alls dan efter, det är väl miljövänligt så det skriker om det? hahaha

Till en person behövs: 1- 1,5 förpackning gladpack (om det är de vanliga 60 meters förpackningarna)... det varierar beroende på storlek och vilken längd man vill ha på togan/klänningen.. ingen tejp eller nålar behövs, den häftar fast i sig själv och håller sig på plats utan extra hjälp. för att den ska sitta så bra som möjligt ska bäraren av plagget helst inte ha några underkläder på sig.. möjligtvis strumpbyxor då detta underlättar när man skall gå på toaletten.

När plagget sen skall tas av :rekommenderas en sax om du inte vill bli väldigt snurrig i huvudet när det ska lindas av... alternativt att man tar med sig någon hem som mer än gärna sliter av plagget från kroppen... (varning dock för svett, man blir genomblöt av gladpack, det andas inte)

Såhär bra kan iaf resultatet bli!!! Lycka till i ert eget kläddesignande...
Gladpackwear, makes everybody happy!

gladpackad

aprilväder

ibland tror jag att vädergudarna driver med oss.. som att de inte har något bättre för sig än att skicka regn och snö lite pö om pö på oss.. eller varför inte en hagelskur eller två när de ändå är igång?
april månad är en sådan period..
det är inte konstigt att det kallas aprilväder..  ena dagen är det så varmt att man inte ens behöver jacka eller knappt ens skor när man drar iväg till mataffären... nästa dag när man vaknar så är marken täckt av snö... vafalls?? vad menas med detta???

varför väljer gudarna just denna månad för att driva med oss?
kunde det inte varit i typ januari istället? tänk vad underbart att vakna upp en januarimorgon av att fåglarna kvittrar och solen skiner!!! eller att det går att bada utan att behöva hugga ett stort hål i isen och basta en timme före för att inte frysa ihjäl.. att bara få näcka lite random mitt i vintern, wunderbar!

väder verkar komma och gå litegrann som det vill.. eller inte vill kanske man borde säga? för ibland verkar det som att vädret inte vill komma alls... de där grå dagarna när man varken ser moln, sol eller regn. när det inte riktigt blåser och inte riktigt är vindstilla.. de där dagarna man bara vill stänga in sig på sitt rum och sova tills vädret kommer tillbaka... de där dagarna hade man gott kunnat vara utan..

nä nu längtas det till ljuva maj... då knoppar står i blom!

såhär firar man påsk

En påskafton bör du fira såhär:

Middag i goda vänners lag, att medtaga påskägg är givetvis ett måste. Helst av allt skall du köpa det största påskägg du kan hitta och fylla med totalt nonsens.

Stoppa en Kiwi i en liten rosa glittrig väska som sedan hängs framför gylfen i byxan. Så kan man säga att man har en kiwi i pungen. Låt denna kiwi göra förutsägelser om resten av kvällen sedan som en sorts spåkvinna.

Nubben avnjuts bäst om den serveras ur naveln på en liten pryd flicka. Helst av allt skall tösen även vara kittlig.

Hela sällskapet bör åka hiss tillsammans iförda endast ett plagg (eller mindre) samtidigt som en öl häfvs.

En spritpenna bör finnas tillgänglig för att det hela ska bli riktigt lyckat. Helst av allt ska obscena ord målas i skrevhöjd på männen. Kvinnornas bröst bör målas om till måltavlor med gris/kanin -öron och till smådjävlar. Mannens rumpa kan även den bli en lämplig måltavla om dekorerandet utförs rätt.

Ägg SKALL nitas på en kille iklädd endast suspensoar och grön tuppdräkt i tyg. Han kan få skydda sig med en hink, men helst av allt skall den lämnas bredvid.

Alla flickor bör duscha iklädda endast bomullslinne och trosor/kalsonger.

Kläderna närmast kroppen skall gå laget runt inom sällskapet. Inget gör sällskapet så tajt som när man haft sina vänners underkläder på sig.

Någon av kvinnorna bör springa halvnaken runt byggnaden mitt i natten och skrka: "-Mamma jag är fri!"  Tills polisen kommer och vänder bilen och backar hela vägen tillbaka för att fånga in personen. Personen bör dock då snarast återvända in i byggnaden för att undvika infångande.

Kvällen avslutas bäst med att värden däckar.


Lyckas ni med detta blir påsken en oförglömlig upplevelse

sluta

gränsen mellan hat och kärlek är väldigt tunn, väldigt hårfin.
det krävs extremt lite för att man ska gå över den gränsen. en handling, ett enda ord, ett litet snedsteg kan vara det som sätter igång en kedjereaktion..
det är oftast inte så synd om den som blir hatad,.. många gånger är det mycket jobbigare för den som hatar.

vet ni hur krävande det är att hata någon? hur fruktansvärt ansträngande det är att behöva vara arg och lägga ner så mycket energi på att känna enbart negativa känslor när man tänker på eller ser en person?
den som blir hatad gör inget egentligen. den bara går omkring där.. många gånger vet den antagligen inte ens om att den är hatad, medan den som hatar förgås inombords av smärta..

det är svårt att hata någon man inte hyser några känslor för. dem är man mer likgiltig inför. det är de man älskar som kan göra en mest illa. för det är de människorna man anförtror sig åt, de man litar på. när man blir sviken av en sån person gör det så otroligt mycket ondare än om det skulle vara någon man inte bryr sig om.. att bli sviken av någon man litat på betyder att den inte gick att lita på egentligen, att den antagligen inte brydde sig om dig på samma sätt som du brydde dig om den..

om man ändå kunde sluta hata.. att bara släppa saken... att känna sig likgiltig.. att inte behöva bry sig alls.. men för att göra det måste man antingen förlåta eller bli helt känslokall...
jag är varken redo att förlåta eller att sluta känna

RSS 0.91