gladpackad

Man måste inte alltid bära traditionell toga när man går på togaparty. De flesta använder sig av långa tygstycken som klipps, knyts eller sätts ihop med säkerhetsnålar eller sömmar. Varför inte våga lite mer än så?? Måste man använda de gamla vanliga tråkiga materialen? NEJ! det finns så mycket annat man kan testa istället.. Varför inte göra en våtdräktstoga av lycra? eller en av spandex? eller ännu hellre, testa ett material man inte vanligtvis använder till kläder alls.
Testa Gladpack! Ja, jag vet vad ni tänker men nej, det är inte alls så korkat som det låter...
Gladpack passar alla storlekar, det är billigt och framförallt det är fläckfritt.
Du kan spilla i princip vad som helst på dig och du behöver inte tvätta. det är bara att torka av med en disktrasa eller lite papper. Ingen tvätt alls dan efter, det är väl miljövänligt så det skriker om det? hahaha

Till en person behövs: 1- 1,5 förpackning gladpack (om det är de vanliga 60 meters förpackningarna)... det varierar beroende på storlek och vilken längd man vill ha på togan/klänningen.. ingen tejp eller nålar behövs, den häftar fast i sig själv och håller sig på plats utan extra hjälp. för att den ska sitta så bra som möjligt ska bäraren av plagget helst inte ha några underkläder på sig.. möjligtvis strumpbyxor då detta underlättar när man skall gå på toaletten.

När plagget sen skall tas av :rekommenderas en sax om du inte vill bli väldigt snurrig i huvudet när det ska lindas av... alternativt att man tar med sig någon hem som mer än gärna sliter av plagget från kroppen... (varning dock för svett, man blir genomblöt av gladpack, det andas inte)

Såhär bra kan iaf resultatet bli!!! Lycka till i ert eget kläddesignande...
Gladpackwear, makes everybody happy!

gladpackad

Kommentarer
Postat av: Josefine

Din gladpackklänning var så cool!

Postat av: Janna

Du var så söt i din klänning! Puss

2007-04-17 @ 21:54:25
URL: http://persdotter.blogg.se
Postat av: tubbe

Tja De Freitas Oliveira :). Fin blogg. Partee t helgen? puzz

2007-04-18 @ 14:37:02
URL: http://tigertubbe.blogg.se
Postat av: Matilda

Grrrrr :P skit snyggt

2007-04-19 @ 12:50:17
Postat av: Dôn

Hehe grymt =)

2007-04-20 @ 17:16:41
URL: http://danielolausson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback