fjäsboken

ansiktsboken, fejan, fjäsboken.. kärt barn har många namn.
men visste ni att facebook är 6 år gammalt nu? helt galet!
har man suttit och nördat ner sig i hela 6 år redan? eller räknar de från det att det skapades och det bara var ett fåtal collegestudenter i USA som använde det?

hur som helst så är det skrämmande hur mycket det har tagit över alla andra communityn.. så stort var aldrig ens lunarstorm i sverige.

festnissens ordlista

blöt utekväll - då har man druckit riktigt mycket, gärna sprutat dricka över sig och resten av sällskapet också

våt utekväll - man har fått med sig ett villigt ragg hem från krogen

torr utekväll - både nobbad och nykter

utekväll - man blev nekad att komma in på krogen och fick stå ute hela partajet istället

minnesfull utekväll - av bilderna att döma hade du sjukt roligt och alla berättar så mycket spännande, men du var för full för att minnas något

minnesvärd utekväll - av kvittona att döma bjöd du laget runt och kontot är nu tomt, men du kommer bara ihåg första ölen.

rösta

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=QkgMsfZD7V2uwYu5winBmD1E#bikiniGallery

rast

kan vara guds gåva till människan.
en liten stund mitt på arbetsdagen då man bara kan koppla av och chilla..

eller som de skulle sagt på norrlands guld reklamen. "då man kan vara sig själv för en stund"

?

gäller karensdagar vid ostoppbar diarré?

ffs

och vems briljanta j*vla idé var det att lägga "Portugal - Brasilien"- matchen på samma dag som midsommarafton? hur fan tänkte ni nu egentligen?

ska vi ligga?

enligt jay leno så är det störst chans att unga svenska kvinnor ligger med varandra.
betyder det att oddsen är högre att vi ska hooka upp med varandra på krogen än med killar?
man måste verkligen älska myten om den frigjorda svensken ibland.

så nästa gång du går ut om du är tjej, fundera då ett slag på om du inte ska gå hem med bruden som står i barkön bredvid dig istället för snubben som står och trycker sig mot dig, för annars kan du ju inte vara svensk.. eller?

när man minst kunde drömma om det

är det inte märkligt hur man helt utan vidare börjar drömma om personer eller händelser som man inte tänkt på under en ganska lång period bara för att man tidigare under dagen pratat om dem? de bara poppar upp från ingenstans, som gubben i lådan. ibland positivt, ibland negativt. och sen bara för att man kommer ihåg att man diskuterat det tidigare så känns drömmen så levande att man för ett ögonblick tror att det faktiskt hänt.
hemska tanke.

om man ändå kunde förprogrammera sina drömmar, som att sätta på en dvd och titta på den så att man vet vad man kan vänta sig och slipper obehagliga överraskningar, undantaget skräckfilmer då förstås.

touch me on the lips

finns det någon universell formel för kyssande? något sätt som alla tycker är bra? eller är det helt enkelt så att smaken är som baken även där?
kan det finnas något sätt att kyssas på som alla kan vara överens om är dåligt? eller finns det såna som verkligen älskar att få halva ansiktet nerdreglat?

dagens stående

citat:
"vill man helst ha bajs på snoppen eller sperma i röven...... om man är bög alltså tänkte jag"



ja, man kan tänka på mycket...

svar till anonym som kommenterade på inlägget om störningar

Inlägget här handlade ju inte om att klanka ner på folk? känns som att du missuppfattat lite..
det handlade om vad man kan göra för folk som stör sig på saker, inte att ändra på personerna de stör sig på.. LÄS! det handlade om den egna personens toleransnivå, inte om personerna runt omkring den här personen

men alla tolkar ju som de vill, om du väljer att ta detta som något negativt som ska vara nedklankande mot andra speglar det ju mer dig som läsare än författaren.

tråkigt med sovmorgon

börjar man bli gammal när man inte längre vill börja jobba sent och få sovmorgon för att man tycker att hela dagen försvinner då?

störande nej nej, mer som en kronisk sjukdom

har du någonsin träffat på en personer eller kanske till och med flera personer som du stör dig så mycket på att du till och med får koncentrationssvårigheter?
du känner litegrann för dem som om de vore en kronisk sjukdom eller ett riktigt irriterande besvär, som till exempel analklåda.

vore det inte super om man kunde vaccinera sig mot sånt? alltså inte analklåda utan störande personer? eller ja kanske inte mot just dem men att man vaccinerade upp sin egen toleransnivå.. som att man gick runt i en lite glasbubbla utan bekymmer där inget de säger eller gör har någon effekt på dig.

det vore allt nåt för läkemedelsbranschen och alla apotek att satsa på. speciellt nu som apoteken släpps fria, vem vet, snart kanske det kommer ett vaccin mot intolerans för besserwissrar!

gnister blink

det finns få saker som är så vackra som när solen lyser starkt och klart över den vita gnistrande snön.
det är också få saker som är så direkt farliga för trafiken som just den typen av solljus. man blir bländad så till den grad att hela vindrutan på bilen blir vit och man ser inte ens en meter framför sig, vid sådana tillfällen blir man inte förvånad när det är trafikstockning och det visar sig att det beror på att bilen framför har kört rakt in i en container som i vanliga fall är fullt synlig för vilken förbipasserande som helst.


men det är ju vackert i alla fall?

översätt mig

är du en sån som alltid översätter rakt av från engelska till svenska?
har du tänkt på hur fel det kan bli ibland?
"alla har ju invalida referensnummer".. låter ju liiiiite fel bara.. korrekt översatt "alla har ogiltiga referensnummer"
det är ju inte direkt som att referensen var invalidiserad.


RSS 0.91