störande nej nej, mer som en kronisk sjukdom

har du någonsin träffat på en personer eller kanske till och med flera personer som du stör dig så mycket på att du till och med får koncentrationssvårigheter?
du känner litegrann för dem som om de vore en kronisk sjukdom eller ett riktigt irriterande besvär, som till exempel analklåda.

vore det inte super om man kunde vaccinera sig mot sånt? alltså inte analklåda utan störande personer? eller ja kanske inte mot just dem men att man vaccinerade upp sin egen toleransnivå.. som att man gick runt i en lite glasbubbla utan bekymmer där inget de säger eller gör har någon effekt på dig.

det vore allt nåt för läkemedelsbranschen och alla apotek att satsa på. speciellt nu som apoteken släpps fria, vem vet, snart kanske det kommer ett vaccin mot intolerans för besserwissrar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ta och säg det till personen istället.. Eller bara skit i att umgås med dom, försök inte att vara deras kompis när du inte tycker om dom... Kul att ha en blogg och bara klanka ner på folk.. .

2010-03-05 @ 23:51:13
Postat av: OttO

fast det här handlade ju inte om att klanka ner på folk? känns som att du missuppfattat lite..

det handlade om vad man kan göra för folk som stör sig på saker, inte att ändra på personerna de stör sig på.. LÄS! det handlade om den egna personens toleransnivå, inte om personerna runt omkring den här personen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback