semestercitat från turkiet

I like small feet

lite hepatit B tack

den där turkiska kvinnan var halvvägs inne i mig, och jag tror att jag gillade det

jag kan inte avla med blattar för det är synd om barnen

jag vill göra barnförbjudna saker med den där mannen

vill du ha sex på hotellet eller på stranden?

- rapist! - paper or plastic??

I´m blind!!!!

can I call you both Afrodit?

jag vill också röka!!

SUSSIETIME


semester

se mes ter, se vet vi vad det betyder, mes är ju ganska sjävklart det också, men vad ska då ter betyda? är det något latinskt eller grekiskt? eller är det upp till oss att bestämma vad det ska betyda? I så fall kan vi väl bestämma att ter betyder massa cocktails utomlands.. för det vore trevligt

sladdar som kladdar

varför kan det inte bara finnas en universalsladd till alla datorer? det hade varit så sjukt mycket smidigare så man hade sluppit att krånga med femtioelva olika sladdar som inte passar eller som är trasiga. om man ska gå åt konspirationsteoriernas håll så är det förmodligen för att tillverkarna vill tjäna mer pengar på oss och låsa oss vid specifika produkter, som apple och idiot-idén med microsimkort för iPhone4 och iPad. jättekul när telen går sönder och man ska lämna in den på service och lånemobil är uteslutet för att simkorten inte passar i några andra telefoner.

nä, om det finns universalfjärrkontroller så skulle det finnas universalsladdar... good night people

bebis-sex?

”Grät och bad honom sluta”

HALMSTAD. Iklädd sparkdräkt och blöjor piskade 47-åringen sitt offer i timmar.

Sedan kedjade han fast den 25-åriga kvinnan i den mörka källaren över natten.

– När han stängde luckan och lämnade mig kvar tänkte jag att det var slutet, säger hon i förhören.


ibland har människor väldigt sjuka preferenser, men frågan är: hade du kunnat hålla dig seriös om en snart 50-årig karl i blöjor och sparkdräkt smiskat dig och velat ligga med dig?


sj lyckas igen

elfel mellan växjö - alvesta.. det tar mindre än femton minuter från växjö till alvesta med tåg.. men vad händer när tåglinjen där emellan inte fungerar? jo, helt plötsligt blir hela resan två timmar längre.. fantastiskt, extraordinärt är att sj vetat om felet hela dagen och inte fixar ersättningsbussar för något som är en direktlinje kust till kust. nu är sj återbetalningsskyldiga för hela sträckan. man kan då undra om inte det hade varit mer lönsamt i längden för sj att bara fixa bussarna?

always on my mind

rädslan för att vara den enda
den som aldrig blir hel
tomhet som sakta växer
ett hål som bara blir större


du måste vara perfekt

rädslan för att nöja sig med mindre
att inte räcka till
det du har gjort duger aldrig
inte i dina ögon


du måste vara bäst



Bananbarn

eller en banan

it´s Britney bitch

OttO + inkorrekt + Britney = oktober 2011

en del är inte kloka

35-åring dog levande begravd



vissa har klaustrofobi, s.k cellskräck, alltså man mår väldigt dåligt av trånga utrymmen, sen finns det såna som tydligen begraver sig själv levande. Nu har ännu en rysk klant dött av ett jordras när han skulle testa sin uthållighet genom att sova i en kista under jorden i sin kompis trädgård. hur tänkte kompisen egentligen när han gick med på att begrava snubben i sin trädgård? nu är det ju rena kyrkogården!

varför i hela friden vill man begrava sig själv levande över natten? och varför göra det utan säkerhetsåtgärder eller dygnet-runt bevakning? de som gör sånt måste verkligen ha en dödslängtan.
visst man borde tycka att det är en tragedi och känna någon form av sorg.. men nää i de här fallet känns det nästan bara som att personen bett om det, tråkigt nog

RSS 0.91