här kommer det!

ännu ett inlägg om hur avskyvärd den svenska sommaren är..
i år är det ett nytt bottenrekord i soltimmar i sverige, tydligen det lägsta sen de började mäta, är någon förvånad?? näääää!!!

och tydligen shoppar svenskarna mer än någonsin... men hallååå? det skulle man väl kunnat räkna ut själv med arslet, i det här vädret vill ingen gå på festival, ingen vill ligga på stranden, ingen vill gå på utomhuskonserter, ingen vill egentligen vistas utomhus överhuvudtaget alls.. och vem kan klandra dem?
när man inte har något annat att göra, vad gör man då? jo man sätter sprätt på sina pengar.
och med reor hit och dit (se brandröksrean i borås) och utförsäljningar på diverse ställen är det mer attraktivt än någonsin för svensken att spendera sina surt förvärvade pengar..

till och med de stackars sommarjobbande ungdomarna som brukar försöka spara pengar till någon resa under hösten har insett det hopplösa.. med så få soltimmar på hemmaplan blir charter plötsligt superattraktivt och varenda svensk vill resa... priserna stiger till skyarna och ungdomar som inte har bokat sin resa i tid få helt enkelt finna sig i att bli utan resa då det inte finns några billiga alternativ kvar.. för som det ser ut nu kommer resorna fortsätta vara dyra även när skolorna har börjat igen...

tack snälla svenska sommaren för att du ger oss så mycket att glädjas över!

litet anallexikon

analen - chokladgrottan, pastejköket, bajslådan, tvåan

analsex - bajspackning, sätta i tvåan, arbeta upp ett brunt skum

ha avföring - tömma tarmen, bajsa, skita, klämma lakritsbåtar, evakuera magen, diarréa, göra nummer 2

urinera - kissa, tömma blåsan, pissa, lätta på trycket, nummer 1

släppa gas - fisa, prutta, fjärta, gasa,



sen kommer då frågan, är nummer tre menstruera eller släppa gas? :S

beach -0?

det är sånt J'vla tjat år ut o år in om hur man ska bli snabbt snygg o i form inför årets beachsäsong..
det finns otaliga dieter i lika många tidningar som det finns desperata kvinnor och män...
att vi aldrig lär oss! vissa människor är tjocka o vissa är smala... det finns ingen diet som på två veckor kan göra en tjockis beachsmal.... (ursäkta ordvalet men det krävdes anser undertecknad)

man kan undra hur vissa människor såsom skribenten själv alltid kan vara så smala... tränar du som en galning? neeeee, äter du nyttigt? neeee, svälter du dig, absolut inte!
för några dagar sen kom det som i en vision... visst blir man dålig i magen när man äter chips o godis o onyttiga saker? jepp
och har ni tänkt på hur många det är som bantar som köper medel med laxerande effekt och liknande?
folk som skiter mkt blir helt enkelt smalare... allt bara rinner rakt igenom... inte undra på att vissa människor kan käka vad som helst, de väljer att äta rätt vad som helst grejer...


så vill du bli beachsmal? börja träna inför 08 redan i höst,,... ät mkt chips o choklad, skit dig smal!

ljuva svenska sommar

ja vad kan man säga?
svensk sommar är verkligen eff fenomen, ibland talar man om hur vacker och skör den är och hur allt kommer till liv på sommaren. I nästa sekund så är man grinig och det har regnat i flera veckor och då heter det plötsligt "typiskt svensk sommar"..

vilket är egentligen den svenska sommaren personifierad? är det de häftiga regn och åskovädren o de översvämningar som har drabbat oss i sommar, eller är det de heta långa sommarkvällarna som aldrig verkar ta slut.... eller är svensk sommar kanske egentligen den försommar som de senaste åren tycks ha inträffat, eller kan det kanske vara indiansommaren i slutet av augusti början på februari?

I år har det regnat såpass mycket att meteorologerna på tv till och med driver med det, ist för att säga risk för regn när de läser upp väderprognosen heter det nu "risk för uppehåll"
undrar vad de skulle kalla det om en torkeperiod inträffade? risk för öken?


ljuva svenska sommar, du upphör aldrig att förvåna!

mamma jag är på smällen!

alla tjejer som någon gång gått på pillret känner nog igen den här situationen.
klockan är åtta på kvällen och du vet att det är något du har glömt, men du kan bara inte komma ihåg vad... vad kan det vara?
du tar upp din väska eller drar ut lådan ur byrån eller var du nu förvarar viktiga lappar o mobil och liknande, tar fram mobilen nääää inget missat samtal o de e ingen du har glömt ringa, av en slump kommer du åt kartan, tar fram den och upptäcker SHIT! du har ju missat att ta pillret idag!!!
du tackar din lyckliga stjärna för att du upptäckte det nu och inte imorgon.

men om man nu skulle ha glömt att ta pillret helt o hållet, vems är felet att man blir med barn då? ska man som tjej ta hela smällen verkligen? borde inte killen kunna ta ett visst ansvar i att se till att man faktiskt är skyddad?
killar gnäller för att kondomer är drygt och dyrt... vet ni om att p-piller kan kosta upp emot 1000 kronor/året? och att man kan få sjuka bieffekter av dem?

ibland tycker man att killen skulle kunna ta ansvaret att gå ut och köpa dagen-efter-piller då något har gått snett, eller att han kanske kunde vara gullig och påminna om p-pillret eller till och med vara med och betala dem om man har ett stabilt längre förhållande... man är trots två om ett sexuellt möte... ansvaret borde inte ligga helt på en person, med detta menas inte att tjejerna ska vara helt utan ansvar eller inte behöva tänka... men ibland har man hjärnan på en annan planet och kan behöva hjälp att komma ihåg... är det så mycket begärt egentligen? tjejer käkar ju inte pillren enbart för sin egen skull, det är lika mycket för killens..

RSS 0.91