här kommer det!

ännu ett inlägg om hur avskyvärd den svenska sommaren är..
i år är det ett nytt bottenrekord i soltimmar i sverige, tydligen det lägsta sen de började mäta, är någon förvånad?? näääää!!!

och tydligen shoppar svenskarna mer än någonsin... men hallååå? det skulle man väl kunnat räkna ut själv med arslet, i det här vädret vill ingen gå på festival, ingen vill ligga på stranden, ingen vill gå på utomhuskonserter, ingen vill egentligen vistas utomhus överhuvudtaget alls.. och vem kan klandra dem?
när man inte har något annat att göra, vad gör man då? jo man sätter sprätt på sina pengar.
och med reor hit och dit (se brandröksrean i borås) och utförsäljningar på diverse ställen är det mer attraktivt än någonsin för svensken att spendera sina surt förvärvade pengar..

till och med de stackars sommarjobbande ungdomarna som brukar försöka spara pengar till någon resa under hösten har insett det hopplösa.. med så få soltimmar på hemmaplan blir charter plötsligt superattraktivt och varenda svensk vill resa... priserna stiger till skyarna och ungdomar som inte har bokat sin resa i tid få helt enkelt finna sig i att bli utan resa då det inte finns några billiga alternativ kvar.. för som det ser ut nu kommer resorna fortsätta vara dyra även när skolorna har börjat igen...

tack snälla svenska sommaren för att du ger oss så mycket att glädjas över!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback