såhär firar man påsk

En påskafton bör du fira såhär:

Middag i goda vänners lag, att medtaga påskägg är givetvis ett måste. Helst av allt skall du köpa det största påskägg du kan hitta och fylla med totalt nonsens.

Stoppa en Kiwi i en liten rosa glittrig väska som sedan hängs framför gylfen i byxan. Så kan man säga att man har en kiwi i pungen. Låt denna kiwi göra förutsägelser om resten av kvällen sedan som en sorts spåkvinna.

Nubben avnjuts bäst om den serveras ur naveln på en liten pryd flicka. Helst av allt skall tösen även vara kittlig.

Hela sällskapet bör åka hiss tillsammans iförda endast ett plagg (eller mindre) samtidigt som en öl häfvs.

En spritpenna bör finnas tillgänglig för att det hela ska bli riktigt lyckat. Helst av allt ska obscena ord målas i skrevhöjd på männen. Kvinnornas bröst bör målas om till måltavlor med gris/kanin -öron och till smådjävlar. Mannens rumpa kan även den bli en lämplig måltavla om dekorerandet utförs rätt.

Ägg SKALL nitas på en kille iklädd endast suspensoar och grön tuppdräkt i tyg. Han kan få skydda sig med en hink, men helst av allt skall den lämnas bredvid.

Alla flickor bör duscha iklädda endast bomullslinne och trosor/kalsonger.

Kläderna närmast kroppen skall gå laget runt inom sällskapet. Inget gör sällskapet så tajt som när man haft sina vänners underkläder på sig.

Någon av kvinnorna bör springa halvnaken runt byggnaden mitt i natten och skrka: "-Mamma jag är fri!"  Tills polisen kommer och vänder bilen och backar hela vägen tillbaka för att fånga in personen. Personen bör dock då snarast återvända in i byggnaden för att undvika infångande.

Kvällen avslutas bäst med att värden däckar.


Lyckas ni med detta blir påsken en oförglömlig upplevelse

Kommentarer
Postat av: Janna

Synd att jag läste det efter påsk. Hur många av punkterna uppfyllde du själv?

2007-04-08 @ 13:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback