berättelsen om en helg i studentstaden del 1

På begäran kommer nu världens längsta blogginlägg, något censurerat pga risk för mammor och släktingar, håll till godo!


En liten tjej, låt oss kalla henne O skulle gå ut och festa med sina vänner en fredag. Under kvällen fick O lite nostalgiska känslor och gick hem tidigt för att falla in i gamla vanor med J. Hon glömmer totalt bort att säga hejdå till M.

På morgonen har O grov ångest och letar febrilt efter sina underkläder som tycks ligga utspridda överallt över den främmande lägenheten. O och J promenerar en stund och skiljs åt under lite lätt halvgenanta omständigheter. O får ett sms från sin granne R som ber henne att säga till sin kompis frukten, även kallad K att omgående lämna tillbaka hans kläder. O ringer upp R och undrar vad det är frågan om. R berättar då att K har varit på efterfest hos honom och när R vaknar så ligger K:s kläder på golvet, men både K och R:s kläder är spårlöst försvunna. R kan inte få tag på K eftersom de inte bytte nummer, K tog R:s nummer men han glömde ta hennes. O bryter ut i hysteriskt asgarv och lovar att försöka få tag på K. O tänker "det här kan nog bli en helt okej dag trots allt".


Till sist får O tag på K som är på väg tillbaka hem till O:s byggnad. Det visar sig hänga ihop såhär: K har på natten fått sms från en läcker karl som vill ha hennes härliga sällskap, så i fyllan och villan hittar inte K sina kläder utan tycker att det verkar vara en bra idé att istället låna R:s kläder och smita iväg till karl nummer 2. För karl nummer 2 drar hon en rövarhistoria om att hon varit på efterfest hemma hos O och att det var nakenefterfest och alla var tvungna att ta av sig, därför hade hon lånat någon annans kläder eftersom någon tagit hennes. O kan inte låta bli att skratta åt denna historia då det är ett välkänt faktum i stan att O lider av enorm nakenskräck. Nu ska K tillbaka till O:s byggnad och lämna tillbaka kläderna och vill ha O som moraliskt stöd. När O och K möts får O veta ännu ett problem. Tydligen har K rensat ur fickorna ur R:s kläder hemma hos karl nummer 2 och då hittat hans husnycklar i fickan. Dessa har hon sen glömt hos karl nummer två. O bryter ihop igen och tårarna bara sprutar, det här är för bra för att vara sant tänker hon. O följer med K hem till R och försöker hålla masken så gott som det går när K byter kläder och försöker förklara för R varför hon inte har hans nycklar med sig. Som tur är kan K skylla på att hon har bråttom för att hon har en tid hos tatueraren, vilket faktiskt stämmer.


Innan O och K går till tatueraren för att tatuera in ett husdjur på K:s arm ska de möta upp M som är skyldig K lite pengar.  Eftersom M är en väldigt skvallersugen liten människa är inte O sen att berätta om vad K har ställt till med. M som tidigare själv var en ganska busig liten kvinna med mycket skandaler (före pojkvänstiden) blir helt förfärad och tittar storögt på K och O och säger: "ni är smutsiga kvinnor, smutsiga och vidriga, jag kan slå vad om att ingen av er har duschat än. Jag har mens och jag är renare än ni är, uuuusch". Under detta tal så ler hon ändå och skrattar och verkar omåttligt road över att för en gångs skull få vara det vita lammet i sällskapet. Efter lite övertalning bestämmer sig också för att följa med och bevittna tatueringen.

fortsättning följer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback