såhär gick det!

försökspersonen testade de flesta av de metoder som redovisades i föregående inlägg..
efter en dryg halvtimme kom hon dock fram till att det som fungerade allra bäst var att inte ha några skor alls, detta innebar endast ett problem. vissa kvinnliga individer hade inte förstått att stilettklackar inte hör hemma på strandkalas...
detta resulterade i att försökspersonen har ett stoooort grönaktigt märke på sin vänstra fot som smärtar något oerhört..
det irriterande objektet hoppade inte bara en, inte heller två utan hela tre ggr på försökspersonens fot.. men efter några drinkar insåg vår försöksperson att det inte var hela världen, det är en smäll man får ta dagen efter..

aftonen fortgick och personen hade att rapportera att det hela var en extremt lyckad kväll, trots att både linne och skor på något suspekt sätt försvann så att försökspersonen knallat hem i natten barfota i minikjol och bikiniöverdel och en hemskans massa blomstergirlanger om halsen armen och fötterna.

redaktionen kan starkt rekommendera upplevelsen till de som ännu inte testat på fenomenet beachparty, har du inte gjort det än så se till att få fingrarna ur och gör det!


varma sommarhälsningar från minisamhället Ske(ä)ne!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback