en blir två

du har varit ute två gånger den här veckan redan, du är väldigt seg och trött, kanske aaaaningen bakis oxå, och du har redan spenderat alldeles för mycket pengar för att budgeten ska hålla månaden ut.
Du sitter där och har verkligen bestämt dig för att idag ska du absolut  INTE  gå ut..
du sitter o äter lite i korridorsköket med dina vänner och bara slappar o har dig... så kommer nån annan in i köket med en systemkasse i handen... oj vad den ser spännande ut!

någon tycker att ni ska dra ner till puben o bara käka lite o umgås med resten av klassen o vara lite sociala, javisst tänker man, det kan ju inte vara så farligt? eller?
ni kommer dit, beställer lite mat, hmmm vad ska man ha till att dricka? en enda öl kan väl inte vara någon fara, du ska ju ändå gå hem tidigt...

efter ni har suttit o tjatat en stund upptäcker du att ölen redan är slut och maten inte har kommit än, o nu när du redan har den goda smaken i munnen känns det dumt att byta ut den mot läsksmak, du ska ju trots allt bara ha en till så att det inte blir för torrt till maten, så visst kilar du iväg till baren igen.

efter ytterligare nån timme kommer du fram till att nu är det nog dags att kila hemåt ändå, men neeeeej säger klasskompisarna då, det är klart att du ska stanna en stund till, kom igen nu..
någon säger: jag bjuder på en öl, stanna en stund till, vi har ju så trevligt...
en öl blir snabbt två, två öl blir snabbt tre..
innan du vet ordet av är ni plötsligt vidare till nästa pub, du bestämmer dig för att sätta igång ett shotrace o bjuda igen till den snälle kamraten som bjöd dig.. sen står du vips på ett bord med en öl i handen och försöker dra igång allsång ca tio minuter innan stängningsdags ooooj va världen är underbar och allt bara flyter på just nu..

nästa dag ligger du där igen, jag ska aldrig mer dricka tänker du när du kryper ur sängen, iaf inte den här kvällen....

Kommentarer
Postat av: Persdotter

Det här känns som ett inlägg likt mitt :) Men vad var det för kväll? Varför blev inte jag bjuden? ;)

Postat av: Sulan

Mycket bra beskrivet!

2006-10-09 @ 22:51:51
Postat av: Ämil

Fan vad sant det är, när inte ens tentaperioder kan stoppa en vad fan kan då göra det?!

2006-10-10 @ 18:32:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback