mjölk

laktos är ett av guds onda påhitt för att straffa oss människor..
att pga något så fånigt som mjölsocker inte kunna dricka det vita guldet är rent av förnedrande, pinsamt, smått outhärdligt...
tänk på att wunderbart som man går miste om!
*glass
*grädde
*milkshake
*varm oboy

de där underbara små sakerna som gör livet värt att leva... vad vore sommaren utan milkshake o gräddtårta med jordgubbar, eller jordgubbar o glass? eller en svinkall vinterkväll om man inte får komma in o värma upp sig med en kopp het choklad efteråt?
ne fy fan!

när gud skapade laktosintolerans måste något slått snett i skallen på honom...,
att ge stackars oskyldiga små flickor outhärdliga magkramper, gaser och illamående som endast kan botas av ett antal kräkningar eller att gå på toaletten varje kvart i två timmar borde räknas som ett brott!

jajja jag vet, det finns låglaktosmjölk och laktosfria produkter, men de kostar faktiskt mycket mer än de vanliga gör... o hur kul är det att aldrig kunna äta samma sak som de andra utan att ständigt behöva köpa med egen glass o grädde när gänget ska ha tjejkväll o äta marängswiss?

ja du kan ju ta laktosnedbrytande tabletter säger du då, men nu ska jag berätta något för dig!
det hjälper inte alltid... ibland kan maten komma upp samma väg som den kom ner bara ett antal timmar efteråt trots alla tabletter, o då är det inte så skoj...
fast ibland käkar man ju ändå glass o grädde o choklad o allt sånt där underbart gott o mysigt, det är en smäll man får ta dan efter... ungefär som bakfylla!
ni säger till mig; hur kan du äta det där när du vet att du kommer må dåligt imorrn?
jag säger till er; hur kan ni dricka det där när ni vet att ni kommer må som överkörda gnuer imorrn?

mmm mmmm mmmmmm marabou

Kommentarer
Postat av: Matilda

Din stackare!!! :( puss

2006-10-17 @ 12:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback