lycka

lycka är att få känna sig behövd.
att få ta hand om någon av den simpla lilla anledningen att man vill göra det. att få pyssla om och skämma bort någon och få slösa sin omtanke på den personen.
att få känna att den personen blir lika glad för att du gör det som du blir av att göra det.

tycker man om någon vill man att den personen ska vara glad, man vill den väl.
har det gått riktigt bra för den personen en dag som allt gått åt helvete för dig kan den personens glädje lysa upp din egen dag.  trots att du egentligen inte gjort nåt, för att se den personens leende gör att det blir alldeles varmt i hjärtat och man glömmer bort sin egen olycka.

lycka är att få kolla in i den personens ögon och se att den känner precis likadant som du gör..
lycka är att ge och få kärlek.

inte alla har det, men alla behöver det, förr eller senare, även om de inte vill erkänna det...
en dag märker man hur man inte längre tycker att det är så kul att vara en ensam liten kaffekopp, man vill ha ett fat att stå stadigt på..
jag tror att det finns någon för alla, jag tror att det finns flera någon.. men att de passar in i olika tidpunkter i livet, den som är den rätte om 10 år kanske inte är den rätte just idag.. och den som är helt rätt just nu kanske inte alls är lika rätt om ett år.

det spelar nästan ingen roll hur länge den varar, bara man har fått känna hur det känns. att få vara sådär innerligt lycklig, även om det bara är för en endaste timme..
bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig ha älskat alls.
var inte rädd för att du blivit sårad tidigare, bygg inte murar omkring dig, ju längre du väntar kommer det bli svårare och svårare att riva dem.
våga släppa folk inpå livet och du kommer att få uppleva äkta lycka...

Kommentarer
Postat av: jesse

olyckligt kär eller?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback