flytta hemifrån

för vissa tar det hur lång tid som helst att lämna boets trygga näste...  andra måste iväg med en gång, de kan knappt vänta tills de får flyga på egna vingar, ta egna risker..
en del verkar aldrig vilja bli vuxna, de är rädda för att testa sina egna risker, klarar sig inte utan mamma, pappa, familjen och den trygghet som det innebär.
därför tar de det säkra före det osäkra och flyttar så att de finns inom besöksavstånd för sina föräldrar, dvs mindre än en timmes resa från föräldrahemmet.

men kan man verkligen växa upp då? när man lämnar sin tvätt till mamma och åker  dit och får färdiglagad mat och djupfryst mat i portionsförpackningar med sig hem? är det verkligen att bli vuxen? lär man sig någonsin på det viset?


ibland känns det som att det smartaste man kan göra är att flytta såpass långt bort att familjen inte kan komma över oannonserat, för då måste man klara sig gjälv när pengarna är slut, matlagningen skiter sig och tvättkorgen är full.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack! Det ska bli så kul att ses igen. Längtar.
Kram

2007-08-14 @ 14:22:02
Postat av: Mia

Hej gumman!! Fy fan va tragiskt skulle aldrig låta min morsa tvätta åt mig, fan när man en gång flyttat så vill man la visa att man klarar sig... en tjej som började på timmar hos oss på jobbet (hon ble inte kvar så länge) berättade att hennes svärmor brukar komma hem till dom och städa när hon tyckte att det var stökigt och hon tvättade all deras tvätt.. ha hört nåt sjukare?? jag hade sparkat ut kärringen!! hihihi saknar dig ska komma å hälsa på dig nu under hösten hoppas jag!! *puss*

2007-08-19 @ 15:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback