blondinbella

tydligen så är blondinbella.se sveriges största blogg, större än magnus uggla och alla modebloggar och sånt som finns...
hur i helvete kunde det gå till?

bloggen handlar om och är skriven av en 16-årig skitunge från sthlms innerstad.. hon uppdaterar ungefär fem ggr om dagen och skriver: "nu har jag gjort dittan och dattan och köpt det där och det här"vem fan läser nåt sånt där?det är i princip en vanlig dagbok som vem som helst kan skriva, du behöver inte ha någon talang för att uttrycka dig eller ens ha något att säga..

tjejen skriver inte ens några smaskiga detaljer, man skulle ju kunnat tänka sig att det var läsvärt om hon berättade en massa privata saker om sig själv, men nope inte ens det...till och med vuxna människor verkar sitta och läsa detta trams, det märker man om man kollar igenom kommentarerna hon får..tjejen verkar inte ens speciellt smart.. när hon väl skriver inlägg som inte är av ren dagbokskaraktär dumförklarar hon rent av sig själv.vid ett tillfälle skriver hon om tjejer skyldighet att bry sig om sitt yttre och att hon minsann noppar sina ögonbryn på salong och får naglarna manikyrerade en gång i veckan..ja men hej lilla tjej, för alla människor har tid och pengar till att gå till salonger och få sånt fixade?det är väl mer av ett privilegie än en skyldighet?den enda skyldighet man har mot sin omgiving borde väl isf vara hygienen, att hålla sig ren och ha rena kläder.. mer än så kräver inga vänner eller karlar jag känner iaf..

ska ni läsa om privatliv och sitta och gotta er i detaljer så läs istället: anna hibbs blogg på
www.stureplan.se ...
där har vi en tjej som inte är rädd för att berätta privata saker eller vara smaklös, sen så skriver hon grymt mkt bättre än bella, (vilket iofs kan ha att göra med åldern och mognadsskillnaden mellan dessa två damer)


Kommentarer
Postat av: Victoria

BRA Otto! :D

Postat av: Rockpoet

HAHA, jo. Blondinbella är ett jävligt underligt fenomen. Absolut.

2008-01-11 @ 11:03:00
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: Marie

kan inte säga varför men jag gillar blondinbella.

2008-01-17 @ 12:03:39
URL: http://inkorrekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback