inte så konstigt

det är en jävla massa tjat om varför tjejer tar så allvarligt på sex o varför många inte kan ha det utan känslor och att en del blir rädda och får ångest. killar verkar tycka att det är konstigt. varför förstår jag inte egentligen... tänk efter lite!

när man har sex med någon (som tjej då alltså!) så handlar det inte bara om en rent fysisk handling. man öppnar sig för någon och släpper in en annan människa i sin kropp. det är ganska skrämmande och innebär att man måste släppa kontrollen, tillåta någon annan att ta kontrollen över vad som sker inne i ens egen kropp.
då måste man ha en hysa en viss mån tillit för den personen. och det är inte alla som man känner sig trygg med. gör man inte det måste men ändå har sex man vara nästintill galen, för om man inte litar på att man är trygg med den man låter ta över är man destruktiv och njuter inte av det egentligen. de som gör så mår oftast inte bra egentligen och lössläpptheten är ett tecken på det.

finns många tjejer som säger att de inte egentligen är medvetna om vad som sker när de har sex, att de på något sätt lämnar sin egen kropp och inte är där under akten. att de ändå genomför det hela är för att de tror att det är det enda sättet någon kan älska dem på.

sexmissbruk är vanligare än vad man tror, de som är sexmissbrukare njuter oftast inte speciellt mkt av sexet i sig och har ofta väldigt låg självkänsla..
okej, dom är lätta ragg och man får göra nästan vad som helst med dem.
men är det verkligen en sådan person man vill följa med/ ta med hem?


sex är inte bara en rent fysisk akt, för isf skulle alla ha sex jämt och ständigt och inte bry sig om med vem dom gjorde det med... men så är det ju inte?
vi väljer våra partners mycket medvetet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback