kiss i sängen o ha de bra

Det här med att kissa verkar inte följa några naturlagar alls trots att det om något borde göra det.Ibland kissar man fastän man inte är kissnödig, ibland går det inte att kissa fastän det känns som att det trycker på som fan.Och ibland kan man inte sluta kissa.

Man kanske just har kissat innan man gått och lagt sig, man ligger en kvart läser lite och ska precis släcka lampan, NÄR! just det ja kissnödigkänslan infinner sig!Hur sjutton kan det gå till egentligen?! teoretiskt sett borde det inte finnas något kvar..vissa nätter kan man sova hela natten utan att behöva gå upp och kissa, medan andra nätter är mycket jobbigare. Man kan behöva gå upp en eller kanske till och med två eller tre gånger... blåsan är nyckfull!

Och sen det här med urinprover, vem kom på att man skulle ta morgonurinet egentligen?

Halllååååå? hur troligt är det att man kommer komma ihåg att man ska pissa i en burk det första man gör på morgonen när man är yrvaken o vansinnigt kissnödig eftersom man förhoppningsvis har fått sova hela natten lång.. varför ska det just vara morgonurin? kan inte bakterierna bara bestämma sig för att vara lika frodiga och pigga mitt på eftermiddagen när man faktiskt har lite koll och hjärnan har kopplat på sig?


nä för kisset måste krångla, det bara är så.... tänk på den gamla goda tiden då man hade blöja o mamma bytte på en... det var grejer det! puder fick man på rumpan oxå... mumma!


Kommentarer
Postat av: tubbe

Hej tjejen. hoppas allt e lite bättre... gör du nåt kul? nåra stora planer för sommern? Puzz


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback