falska kramar

människor som låtsas tycka om varandra kan vara något av det värsta som finns.. varför inte bara säga rakt ut, jag gillar inte dig och du gillar inte mig så varför låtsas? man kommer ju ändå inte komma överens och allt är bara ett spel för gallerierna..

osökt kommer vi då in på falska kramar... ni vet såna där kramar som man ger för att man måste, man träffar någon på stan och nä men hej va kul o se dig kram kram, fastän man egentligen inte alls tycker att det är speciellt trevligt att träffa personen utan mest ser den som ett väghinder som man måste ta sig förbi för att kunna fortsätta sin framfart i butikerna.

häromdan gick nickelodeon kids awards av stapeln. det är en gala där barnen röstar fram sina egna favoriter. Pristagarna kan ha varit de värsta någonsin, inte en enda kram kändes uppriktig... det var det stelaste på många år, och här handlar det ändå om personer som ska vara förebilder för barn och har barn som sin största publik. inte ens kramarna som de gav till barnen som hjälpte till att dela ut priserna kändes äkta. Och det märktes tydligt på barnen, för ansiktsuttrycken var stel och responsen var sval.. barn är de enda som visar sina äkta känslor, för de har inte förstått att man måste låtsas som att allt är bra..

om man nu inte har lust att krama ungen så ta i hand ist, det ser tusen gånger bättre ut än ett iskallt ansiktsuttryck och ett barn som ser besvärat ut...


om ni ska kramas så kramas med äkta känsla för att ni vill det, för en riktig kram är det bästa som finns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback