nollor

nollning är ett sånt där ytterst intressant extremt studentikost fenomen.
under 1-2 veckors tid blir tusentals nya studenter i hela landet lotsade in i studentlivet... men på vilket sätt då? lär vi dem hur de ska studera och vilken kurslitteratur de bör köpa? näääää, vi lär dem vilka krogar som är bäst, vilken öl som är billigast och var raggen är lättast..
vi sätter färgade band i pannan på dem där vi skriver deras namn och klass, så att de om de nu skulle supa bort sig i röran när de väl blir hittade återlämnas till sina ägare, dvs deras faddrar.

nollornas favoritsysselsättning är näst efter att hälla i sig kopiösa mängder öl, att imponera på sina faddrar med diverse (kan tyckas småkorkade) metoder så som fjäsk, upptåg och hyllningar. men allra roligast är det att ragga!
vad nollorna i fyllan och villan tycks glömma bort är att det kanske inte alltid är lämpligt att gå en bortamatch med en klasskompis eftersom man ska spendera de närmsta åren med dessa personer och en olustig stämning kan infinna sig när personerna slutligen nyktrat till. för nyktrar till gör de inte innan tidigast någon vecka efter att de godkänts som ettor.

nollor gillar bäst att befinna sig i grupp, och då helst i grupp med de som har samma färg på banden och overallerna som de själva. hittar de någon grupp som inte har samma färg som de har måste denna grupp häcklas på alla tänkbara sätt. det mest populära är att driva med storleken på den andra gruppens körnsorgan och sexuella förmåga eller i de flesta fall oförmåga.. detta kan göras med hjälp av sång, dans och en hejdlöst massa skrikande..

det är egentligen som att vakta ett gäng dagisungar, bara att i detta fall blir barnen inte magsjuka och bajsar på sig, de blir hejdlöst skitfulla, sen bakis och så spyr de lite var helst de önskar...

trots alla dessa negativa saker är ju ändå nollningen ganska kul, om man kommer ihåg något av den dvs, annars kan man ju alltid bli fadder nästa år och ha kul åt hur mycket de nya nollorna gör bort sig...
för trots allt, skadegläde är den enda sanna glädjen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback