bowling

discobowling är djävulens påfund..
allt som är vitt lyser.. och det lyser inte lite heller, så har man fel färg på underkläder så får man se till att passa sig eller vara väldigt tjockhudad och helt enkelt inte bry sig..

även damm och vätskor lyser.. jupp det är sant.. så har du städat under sängen eller hållt på med barnförbjudna aktiviteter nyligen ska du nog ta och tänka en gång extra innan du drar och bowlar..

har ni tänkt på att det alltid verkar som att banorna lutar också? det spelar ingen roll hur rakt man än tycker att man slängt iväg det där satans klotet, det tycks alltid vingla iväg längst bort till hörnet ändå. och det slutar med att man bara träffar hörnkäglorna. då börjar man helt plötsligt överkompensera och försöka få klotet mer åt det andra hållet, men då drar det rakt ner i rännan istället.

och så är det fuskigt att käglorna lättare ramlar ner om man kastar hårt.. för vissa har svårt med det där med styrka, så det spelar ingen roll hur rakt och fint man träffar, de där satans käglorna längst bak vill sig ändå inte.. bara för att klotet inte vill rulla snabbare än en snigel på semester..

fast det är ganska kul ändå. ibland lyckas man, helt utan att veta varför, och då gör det inget att man satt fem klot på raken rakt ner i rännan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback