halloween

på halloween klär man ut sig.. det bara är så.. vissa går in för det mer än andra.. det bara är så..
faran med att gå in för sin roll lite FÖR mycket är att folk kan tro att man är lite kokko.. som till exempel om man klär ut sig till avundsjuka och går runt och spelar avundsjuk på alla man springer på. risken finns att folk tror att man bara är riktigt katastroffull och inte kan unna någon annan något. att man faktiskt är avundsjuk på riktigt och inte riktigt kan kontrollera sig.

ibland uppfattar inte folk vad man föreställer heller.. vällust blir misstagen för lyxprostituerad och den prostituerade tros vara en burlesque-dansare.
och ibland tycker man att man är jättesmart och har världens bästa idé till utklädnad.. senare upptäcker man dock att man knappt kan röra sig i sin kostym och att konsumera alkohol förmodligen kommer att sluta i att man oavsiktligt blottar vissa delar av sig själv som man inte riktigt planerat att göra.

dan efter kan även vissa problem uppstå när man försöker ta sig hem osedd. vilket inte är det lättaste när man somnat på efterfesten i väldigt konstiga kläder och inte har något ombyte tillgängligt..


Halloween är underbart, no regrets!


Kommentarer
Postat av: jennie

du är underbar och du var sjukt snygg =)

Postat av: Marie

Eller när man stjäler saker och får nästan stryk för det. Folk är så lättstötta.

ps. när du öppnar konsultfirman så vill jag bli anställd.

2008-11-03 @ 18:01:53
URL: http://inkorrekt.blogg.se/
Postat av: Lisa

wöwöwöwöwööw...och jag hittade din! det var asabasa svårt!

2008-11-03 @ 18:26:09
URL: http://kombinator.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback