hormonstinn

ibland kan det vara sjukt svårt att lägga band på sina hormoner.. och då inte bara när man är mensgrinig, i puberteten eller i klimakteriet.. vid vissa tillfällen kan även den lugnaste tjej bete sig som en hormonstinn 15-årig kille, dvs allt som passerar genom hjärnan är sex och våld... ibland dessa två i kombination.. vid dessa tillfällen är det inte svårt att övertala den stackars kvinnan till att göra något hon i vanliga fall skulle säga blankt nej till..

vissa av oss blir sådana strax före den där lustiga perioden i månaden, vi blir kärlekskranka och allmänt sjuuukt sugna på all form av närhet.. kanske beror det på att det är någon reflex i kroppen som berättar att vi snart gjort av med ett möjligt liv till och försöker påminna oss att get busy? eller kanske var det någon manlig forskare som lade till något i preventivmedlen för att garantera alla killar ligg minst en gång i månaden?
hur som helst kan den där perioden vara sjukligt frustrerande.. lite hångel kan resultera i att man är grinig hela dagen och nästan klättrar på väggarna och finner det omöjligt att sitta still... i de värre fallen ligger man och bara slår i marken/bordet och skriker rakt ut..


och killar påstår att tjejer är konstiga?

Kommentarer
Postat av: Per

naww, men nu är jag tillbaka juh. Så imorgon ses vi på en romantisk dejt :)

Postat av: jennie

mmm, tårögd blir man när systrar är så fina! :)

2009-03-02 @ 20:52:08
URL: http://sivle.blogg.se/
Postat av: cami

Svar: Haha. Nej, jag tog inte så illa vid mig faktiskt. Tyckte det mest var en allmänt rolig kommentar och att den var så fantastiskt genomtänkt trots att du "bara druckit lite vin". ;>

2009-03-02 @ 23:36:12
URL: http://spetsparasoll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback