vadå för gammal?

tydligen tycker en del att madonna ska lägga ner och sluta för att hon är för gammal.. för gammal för att "dansa porrigt" i sina musikvideor som en av bloggarna här på bloggesse uttrycker det. men vem är det som bestämmer att man är för gammal?
det finns tjugoåriga tjejer som dansar dirty på krogen som inte ser hälften så bra ut som madonna gör trots att hon är dryga 30 år äldre än dem. så länge som den kvinnan håller sin kropp i trim så bra som hon gör så får hon dansa precis hur hon vill.
på tal om att dansa porrigt så finns det tjejer som dansar för porrigt i sina videos utan att vara för gamla, eller vad sägs om ciara och shakira? två tjejer som har fått allt det  bästa av guds gåvor men fläker ut det på ett sätt som gör att det blir nästintill osmakligt... båda två är grymma dansare men har på senare tid förringat det till något som mest liknar mjukporr. är det sånt som vi tjejer vill se när vi kollar på musikvideor eller har industrin bara börjat ignorera oss som konsumenter helt plötsligt?
bara för att man är ung behöver man inte porra sig och bara för att man är gammal måste man inte sluta dansa sexigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback