Gaddafi goes wild

Gaddafi är verkligen en utdöende art, ett riktigt original. Han talar om sig själv i 3:e person och tror sig fortfarande vara en folkets man.
Enligt egen utsaga tjänar han bara runt 400 dinarer i månaden och har inga tillgångar för pengarna är folkets. Enligt honom har även folket erbjudit honom bostäder över hela landet och skänkt honom ett palats att bo i.

Varför gör folket då uppror kan man fråga sig om han nu är en så gosegullig man som det verkar. Jo tydligen är det så att det inte är folket utan Al quaida förklädda till demonstranter...
aaaah, att vi inte tänkt på det förut?! det är ju alltid Al Quaida som ligger bakom allt dumt som sker. De libyer som protesterar gör det tydligen mot terroristerna och inte mot Gaddafi för han är älskad av alla.

Man kanske skulle ta och satsa på diktator ändå?

"Gaddafi kommer att ge det libyska folket sin frihet och sitt oberoende"
(citatet taget från aftonbladet)

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ja lets vote for Gaddafi liksom! (men det gick ju inte för han är ju diktator, han vet redan vad som är bäst för oss, så då behöver vi ju inte rösta)

Och kommer du hit så lovar jag att fixa en alldeles egen semmelkrans till dig! Annars får du baka en själv, ganska enkelt faktiskt hehe=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback