läskigheter

det finns en hel del byggnader som är ganska läskiga att besöka, och då pratar vi inte om spökhus och sånt, nej mer snarare byggnader som kan komma upp i vardagssitutioner. Eller ibland kanske det inte är byggnaden som är så skrämmande mer än personen som sitter i byggnaden.

Topp 5 läskiga byggnader
1. Sjukhus
- långa korridorer som luktar sterilt och opersonligt. Det är lätt att gå vilse när man letar efter rätt avdelning + att man aldrig är i sjukhus på grund av trevliga saker.
2. Tandläkaren - gnissel, wraaaoom, gneeeek! Borrar och skrapor och tänger som bara väntar på att få göra hål och göra dig illa i din lilla mun. Sen för att inte tala om minutkostnaden för att utsättas för denna plåga. Dessutom är det alltid försenat så att man får sitta och våndas i väntrummet och tänka på vilket stort hål i plånboken besöket kommer att göra
3. Gyn - Upp med benen i stolen så vi kan kolla att allt ser fint ut! Nej det ser inte fint ut, vem fan ser snygg ut när den ligger och vresar i en gynstol? Och hur behagligt är det att få en stålpinne uppkörd i skrevet?
4. Begravningsbyrån - okej hmmm? vem tycker att det ska bli kul att gå och planera en begravning? Och hur läskigt är det inte att veta att det kan ligga döingar i rummet bredvid? Tänk om locket faller igen när man ska provligga kistan och det inte går att få upp och man kvävs till döds där inne? waaaaaaaaaaah! hur som helst, mycket obehaglig byggnad
5. Arbetsgivarens kontor - det kanske inte direkt är en läskig byggnad, men det är en läskig plats. Finns det något mer nervöst än att sätta sig i stolen och bli utfrågad och veta att varje ord och varje rörelse blir bedömda och värderade? En hostning eller fel skoval kan vara helt avgörande för hur det kommer att sluta.


fast det allra läskigaste är  en tom säng. tänk att drömma att den man älskar ligger bredvid i sängen och sen vakna och inse att sängen är tom...

Kommentarer
Postat av: Marie

Sjukhus kan vara bra ibalnd. För dem som gillar bebisar. Och när man får gå därifrån såklart.

Postat av: mikko

haaaaaaahahahaha - prov ligga kistan... haha

vem provligger kistan överhuvutaget, that just might have made my day!

2008-10-01 @ 18:56:49
URL: http://inu-i-am.blogspot.com
Postat av: Ingo

skeptisk till att man provligger sin kista men ändå... vad gör de om man får en för liten kista?

2008-10-01 @ 22:00:43
Postat av: OttO

jag vet folk som har provlegat kistor =) inte till sin egen begravning, men som ska planera åt andra.

2008-10-02 @ 14:35:18
URL: http://oliveira.blogg.se/
Postat av: Alina

Godagens! Kikar in:)

2008-10-02 @ 14:39:18
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Jones

Haha, "planera åt andra"? Låter lite som om man planerar att gräva ner någon levande men ändå vill att de ska ha det förhållande behagligt under tiden? Jag menar, hur ofta faller ett kistköp igenom på grund av att köparen säger "Nej, alltså den här passar inte alls morbror Torsten. Den är på tok för hård i mitten och han har aldrig gillat siden särskilt mycket. Har ni något i plysch? Kanske med extra stoppning vid rumpan?" =)

2008-10-02 @ 23:05:13
Postat av: Mia

Hihi gillar Jones inlägg om att provligga kistor!

Saknar min lilla gumma!!

klappar lite diskret på axeln hihi kram

2008-10-04 @ 14:26:51
URL: http://www.thorssons.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback