försäljare

vissa hatar försäljare, andra tycker att det är ganska kul.. vissa hatar vissa typer av försäljning, så som till exempel telefonförsäljning. men en del saker är svåra att få sålda om man inte sysslar med telefonförsäljning eller eventförsäljning.

el är en sån sak.. vem sjutton sitter hemma en vardagkväll efter jobbet och tänker "jaaa, nu ska jag sätta mig vid datorn och shoppa lite el"? ingen!
och ändå blir folk sura på stan om en försäljare går fram och frågar vad de har för elbolag idag. anledningen till att elbolagen gör så här är för att el är så tråkigt att ingen orkar sitta och pyssla med det i vanliga fall, därför försöker man fånga personer i språnget och göra det hela lite lättare för dem.

när en försäljare säger att deras bolag fixar hela bytet åt dig så se inte det som att det är något du ska vara rädd för, det är ju bara smidigt. ingen hinner sitta hemma och tjafsa med sitt elbolag om det skulle bli något krångel. de här människorna får alltså betalt för att det ska gå så snabbt och enkelt som möjligt för dig. gör de sitt jobb rätt så ska du inte märka något förutom att din elräkning har gått ner i pris.


även om du inte vill byta eller inte gillar försäljare så testa att vara lite trevlig nästa gång någon pratar med dig på stan, så har du åtminstone gjort deras dag lite lättare i deras arbete att försöka underlätta för dig!

Kommentarer
Postat av: Marie

alla hatar försäljare av en anledning, därför att de själva inte har sökt upp kontakten med denne. de känner sig påtvingade och därav det otrevliga bemötandet. de är i språnget - till något annat. en försäljare på stan, eller i telefon vet vad de ger sig in på. och då är det väl kanske inte läge att klaga på sitt jobb?

Postat av: Anonym

alla hatar inte försäljare

2009-07-19 @ 00:04:46
Postat av: OttO

nu förstår jag inte riktigt vad du menar? vem klagar på sitt jobb?

2009-07-19 @ 00:05:37
URL: http://oliveira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback